Damla Ersubaşı: Uyuşturucu batağına düştüm

Damla Ersubaşı: Uyuşturucu batağına düştüm

Gündeme boşandığı eşinin kendisi hakkındaki iddiaları ile gelen 'Sihirli Annem'in 'Tuğçe'si Damla Ersubaşı video paylaşımında bulunarak, "Bir dönem uyuşturucuya düştüm. Parayı kumarda, uyuşturucuda harcadım." dedi.

BİR dönemin popüler dizilerinden Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği 'Tuğçe' karakteriyle hafızalara kazınan Damla Ersubaşı, 2016 yılında işletmeci Mustafa Can Keser ile nikah masasına oturmuştu. Zehra ve Zeynep adında iki kızları olan çift, 2020'de olaylı bir şekilde boşanmıştı.

'İhanet' ve 'şiddet' iddiaları sonrası yollarını ayıran ikili yeniden karşı karşıya geldi. Mustafa Can Keser'in, eski eşi Damla Ersubaşı'na ağır suçlamalarla dolu bir velayet davası açtığı öğrenildi.

"VELAYETİ ALMAK İSTİYORUM"

Keser, eline ulaşan görüntülerin ardından mahkemeye başvurdu, ‘Eski karım yasaklı madde kullanıyor, velayeti almak istiyorum’ dedi. Çocuklarının annesinin uyuşturucu kullandığını iddia eden Mustafa Can Keser, çocukların velayetini aldı.

Mahkeme kararıyla çocuklarını eski eşine kaptıran ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından ağlayarak açıklama yaptı.

"BEN UYUŞTURUCUYA DÜŞTÜM"

Ağlayarak uyuşturucu kullandığını itiraf eden ünlü oyuncu, "Bir dönem uyuşturucuya düştüm. Parayı kumarda, uyuşturucuda harcadım. Bu para eski kocam, çocuklarımın babası Mustafa Can Keser'in ailesinin parasıydı. Beni tehdit etti. Çocuklarımı aldı" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler