Demet Akalından inanılmaz itiraflar

Demet Akalın'dan inanılmaz itiraflar

"Özel hayatımı para karşılığı sattım,

üç tane şehit kız çocuğu okutuyorum"

“BEN GAYLERİN STARI DEĞİLİM ONLARIN BİR SÜRÜ STARI VAR”
11. Büyükçekmece Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali'nde sahneye çıkan Demet Akalın revü kızlarını andıran Tuvana Büyükçınar imzalı kostümü ve sahne showları ile yaklaşık 5000 kişiye verdiği muhteşem konser ile hayranlarını mest etti. Sahnede başına taktığı ilginç aksesuarını gay bir arkadaşımdan aldığını belirterek "Ben gaylerin popstarı değilim onların bir sürü starı var" dedi.

“ÖZEL HAYATIMI PARA KARŞILIĞI SATTIM”
11. Büyükçekmece Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali basın toplantısında gazetede çıkan Önder Bekensir ile çektiği programının bittiğine dair habere araştırmadan sormadan haber yapıyorlar. Aslında programımız haftanın bir günü yayınlanacaktı. Kanal ile anlaşmamız öyleydi. Ama kanal programı her gün yarım saatlik dilimlere yaymış sonrada normal düzene dönüp tek gün yayınlama kararı almış. Yani bitmedi biizm programımız. Benim için sorun yok. Özel hayatını para karşılığı sattığı haberlerine karşılık "Evet özel hayatımı para karşılığı sattım. Şimdi bu fırsatları değerlendirmeyeceğim de ne zaman değerlendireceğim. Yatırım yapma zamanı. Ben üç tane şehit kız çocuğu okutuyorum. İnşallah daha fazla da okutmak istiyorum. Benim vicdanım çok rahat çünkü ben show dünyasının içindeyim."

“SERDAR'CI DEĞİL TARKAN'CIYIM ARTIK”
Önder Bekensir
ile düğününe gelmemesi üzerine Serdar Ortaç'a kırıldığına dair çıkan haberlere Akalın "Evet o dönem kırılmıştım ama Serdar benim çok sevdiğim bir arkadaşım bizim aramızda kırgınlık olmaz Serdar benim kralım bence bir numara. Ama şu da var ben artık Serdar'cı değil Tarkan'cıyım dönmek de yok"

“BENİ BÖYLE BİR ÇİRKİNLİĞE ALET ETTİLER”
Özge Ulusoy
ve Ferruh Taşdemir'in ayrılmaları ile ilgili "Ben Ferruh'u çok eski tanırım fakat Özge'yi bir gündür tanıyordum. Beni böyle bir çirkinliğe alet ettikleri için çok üzülüyorum. Özge'nin ailesi nasıl bir ailedir ki kızlarını bu duruma soktular. Utanç verici rezalet bişey. Nikahta nikah şahidi de Özge'nin ailesinden korkup kaçtı zaten. Bende aynı şekilde Allah'tan kameralar vardı aslında."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler