Deniz Akkaya Murat Varol'dan dayak yedi

Deniz Akkaya Murat Varol'dan dayak yedi

Ünlü manken, geçen cumartesi gecesi tartıştığı sevgilisi Murat Varol'dan dayak yedi ve...

Deniz Akkaya 'nın yeniden bir araya geldiği işletmeci sevgilisi Murat Varol'la ilişkisi yine hüsranla bitti. Yıllar sonra tekrar beraber olmaya başlayan sevgililer, geçen cumartesi akşamı evde tartıştı. Kavga şiddet olayına dönüştü.

KARAKOLA GİTTİ
Sevgilisi Murat Varol 'dan dayak yiyen Akkaya, soluğu Arnavutköy Karakolu'nda aldı. Varol'dan şiddet görüp dayak yediğini iddia eden Akkaya, polislerden yardım istedi. Ünlü manken, şiddet uygulayan sevgilisinden şikayetçi oldu.

ESKİ EŞİNE DE ŞİDDET UYGULAMIŞTI
Murat Varol, kadına şiddet konusunda vukuatlı bir isim. Varol, daha önce bir dönem evli olduğu Gülşen'e de şiddet uygulamış, bu gelişmenin ardından çift boşanmıştı. Varol, daha önce de manken Aysu Baceoğlu'nu dövmüştü.

3. DAYAK OLAYI
Bu olay Deniz Akkaya'nın yaşadığı üçüncü şiddet olayı. Ünlü manken, 2005 yılında da sevgilisi Murat Aslan'dan dayak yemişti. Ekrana çıkıp bu dayak olayını ve kulak zarının patladığını anlatan Akkaya, gözyaşlarına boğulmuştu. Akkaya, bir dönem de kızı Ayşe Nazlı'nın babası Efe Önbilgin'den "Beni tekme tokat dövdü" diye şikayetçi olmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler