Deniz Çakır Uluabatlı Hasan ile evleniyor!

Deniz Çakır 'Uluabatlı Hasan' ile evleniyor!

Deniz Çakır ile İbrahim Çelikkol'un İffet dizisinde başlayan aşkları evlilikle noktalanıyor.

'İffet' adlı dizide iki sevgiliyi canlandıran Deniz Çakır ile İbrahim Çelikkol hayatlarını birleştirmeye karar verdi. Yeni yılın ilk sürprizinin gerçekleşme hikayesi ise oldukça ilginç. Yaklaşık 2 yıldır birliktelik yaşayan ve haklarında çıkan ayrılık dedikodularına kulak asmayan ikiliden Çelikkol, evlilik teklifi için özel bir organizasyon yaptı.

KIR DÜĞÜNÜ YAPILACAK
Çelikkol, sevgilisiyle birlikte Ritz Carlton Otel'deki yılbaşı eğlencesine gitti. Ardından gecenin bitimi için otelden bir oda ayırttı. Odanın her köşesini güllerle donatan oyuncu, şampanyayı da eksik etmedi. Gecenin sonunda sevgilisinin davetiyle odaya çıkan Çakır, romantik atmosferde gelen 'Benimle evlenir misin?' teklifine de 'Evet' dedi. İkilinin, bu yıl yaz aylarında kır düğünüyle dünyaevine girmeyi planladığı öğrenildi.
 
5. MEDYATİK SEVGİLİYE EVET DEDİ
Dizi piyasasının aranan kötü kadın karakterlerinden Deniz Çakır, daha önce de medyanın yakından tanıdığı simlerle birlikte oldu. 'Yaman' karakterini canlandıran Fırat Doğruloğlu ile aşk yaşayan Deniz Çakır daha sonra Survivor birincisi Nihat Altınkaya, Küçük Kadınlar dizisinde Ali karakterini canlandıran Ali İl'le, beraber tiyatro sahnelediği Mete Horozoğlu'yla da aşk yaşamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler