Ece Erken: Murat Başoğlu, programı basıp yapımcının ağzına silah soktu

Ece Erken: Murat Başoğlu, programı basıp yapımcının ağzına silah soktu

Beyaz TV'deki 'Söylemezsem Olmaz'ın sunucusu Ece Erken, birkaç gün önce intihara teşebbüs ettiği iddia edilen Murat Başoğlu'nun, programı basıp yapımcının ağzına silah soktuğunu canlı yayında açıkladı.

Beyaz TV'deki 'Söylemezsem Olmaz' programında geçenlerde magazin gündemine bomba gibi düşen bir iddia ortaya atılmış, geçen yaz yeğeni Burcu Başoğlu ile skandal görüntüleri ortaya çıkan Murat Başoğlu'nun intihara teşebbüs ettiği ileri sürülmüştü.

OĞLUM AĞLAYARAK BENİ ARADI'
Ardından POSTA'ya açıklamalarda bulunan Murat Başoğlu, ''Haberi okuduğum sırada Nişantaşı'nda yemekteydim. 14 yaşındaki oğlum da Bodrum'da görmüş. Ağlayarak beni ve annesini aradı. Bana ve aileme yapılan bu vicdansızlığı kendime izah edemiyorum" demişti.

'NE HAKLARI VAR?'
Sunucu sözlerine şöyle devam etmişti: ''Oğluma, canıma bunu yapmaya, hüngür hüngür ağlatmaya ne hakları var? Ben intihar edecek hiçbir şey yapmadım. İntiharı düşünseydim 1 yıl boyunca hakkımda yapılan haberler yüzünden ederdim. Bu öldürme operasyonu. Ama başaramayacaklar. Kirli eller beni FETÖ'cü de yaptı, kaçak da. Ben hiçbiri değilim.''

Tüm bu gelişmeler yaşanırken, Söylemezsem Olmaz sunucusu Ece Erken, bugünkü canlı yayında şoke eden açıklamalarda bulundu.

'MASAYA ÜÇ KURŞUN KOYARAK PROGRAM SUNUCULARINI DA TEHDİT ETTİ'
Ece Erken, yaptıkları intihara teşebbüs haberinden sonra Murat Başoğlu'nun Beyaz TV'yi basarak, yapımcıyı yakaladığını ve hatta masaya üç kurşun koyarak, ''Ayrıca bunlardan biri Ece'ye, biri Nihat'a biri Bircan'a'' dediğini iddia etti.

Ece Erken, ''Beni susturmayın'' diye anlatırken, yapımcı Bilal Özbilge de programa bağlanarak, olayı teyit etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler