Emirali Candan Çankırı yerel basınına zeytin dalı

Emirali Can'dan Çankırı yerel basınına zeytin dalı

Çankırı yerel basının bazı isimlerine Futbol Şube

Sorumlusu Emirali Can'dan "zeytin dalı" uzatıldı.

Çankırıspor Futbol Şube Sorumlusu Emirali Can yaptığı açıklamada Çankırı'da yayın yapan bazı gazetelere ve gazetecilere seslenerek "Ucuz eleştirileri bir kenara bırakınız ve konunun özüne dönünüz. Çankırıspor da hata yapabilir. Önemli olan yapılan hatalardan ders alarak başarıya kilitlenmektir" çağrısında bulundu.

Futbol Şube Sorumlusu Emirali Can açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Sevgili basın mensupları; Sizlerin de bildiği gibi Çankırıspor transferlerini hızla tamamlamakta ve kamp çalışmalarını sürdürmekte.

Ulusal basında Çankırıspor'un başarılı yükselişinden bahsedilirken, nedense yerel basının büyük bir bölümünde ilgisizlik ve bilgisizlik durumu gözlenmektedir. Kendilerine haber aktarılmadığından bahseden yerel basının bir bölümü ısrarla haber verilmesine rağmen, işine geleni yayınlıyor işine gelmeyeni duymazlıktan geliyor.

Kolay olan araştırmadan haklı veya haksız eleştiri yapmaktır. Neden Çankırı basınının büyük bir bölümü kolayı tercih ederek, araştırma ve bilgilenmeyi sağlamadan bütün hedefini eleştiri üzerine kurmaktadır? Çağımızın hastalığı;’Başaramıyorsan başarılıyı engelle’. Bu hastalıktan nasıl kurtuluruz bilemiyoram ancak, Çankırıspor yönetimi olarak Çankırı’ya ne yapabilirizin peşindeyiz. Takımımızın bu yılki hedefi 1. Lig BankAsya ama bu hedefe giden yolda yalnız kaldığımızı  düşünüyorum.

Çankırı’da mutlaka bir spor kompleksi olmalıdır. Kulüp yönetimi olarak işsizliğin had safhaya ulaştığı şehrimizde altyapıya önem verip gençlerimizi futbol camiasına kazandırmak gerekir diye düşünüyor ve planlamasını yapıyoruz. Düşününüz ki; yılda 20 Çankırılı gencimizi altyapıda değerlendirip, profesyonel liglere kazandırsak, kazanan taraf neresi olur?

Çankırı’da iş yapmanın zorluğunu, Çankırı’dan başka şehirlere yerleşmiş hemşerilerimize sorduğumuzda bunu çok daha iyi anlıyoruz. Siz yerel basınımızdan ricam ucuz eleştirilerinizi bırakınız ve eleştirdiğiniz konularda bir araştırma yapınız. Öyle umuyorum ki yaptığınız eleştirilerin haksız olduğunu göreceksiniz.

Türkiye’nin gündemi farklı Çankırı’nın gündemi çok farklı!
Çankırı’nın gündemi genelde 'Ben yapamadım sen de yapma'. Bu kısır çekişmelerden bir an önce kurtularak şehrimize neler yapabilirizin peşinde olalım. Her şeyde hata olabileceği gibi Çankırıspor’da da hatalar olabilir. Bu hataları kırmadan, dökmeden kaleme alırsak mutlaka düzeltici önlemler alınacaktır. Bu takım hepimizin. Çankırılı başarıyı gönülden istediği sürece takım başarılı olacaktır. Önce şehrimiz insanı başarıya inanmalıdır.

Sevgili hemşerilerimiz; İyi bir teknik kadro öncülüğünde, iyi bir takım kuruldu ve kamp çalışmaları başarılı şekilde tamamlanmak üzere. Liglerimiz başladığında bunu yakından takip edeceğiz. Siz taraftarlarımızın moral ve motive desteği ile mücadele vereceğimiz 'beyaz' gruptan başarı ile çıkacağımıza inancımız tamdır. Başarıları destekleyelim, olumsuz dedikodu yapanlara prim vermeyelim. Bursa şehrimizi örnek alalım. Önce Bursa halkı başarıya inandı peşinden Bursaspor'un şampiyonluğu geldi.

Çankırılı hemşerilerimiz takımına güvenmeli ki başarımız kaçınmaz olsun. Herkes üzerine düşeni yaparsa başarı kaçınılmazdır. Haksız eleştirenlere de bir sözüm olacak; lütfen kendinize sorunuz 'eleştirdiğim konuda ben nasıl yardımcı oldum?'

Sanırım bu sorunun cevabı sizlerin de bakış açılarınızı değiştirecektir. Saygılarımla."
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler