Emniyette devir-teslim

Emniyet'te devir-teslim

Zoroğlu Çanakkale'ye giderken, yeni müdür Ali Murat Dağlı görevi teslim aldı.

Çankırı'ya atanan İl Emniyet Müdürü Ali Murat Dağlı, Emniyet Müdürlüğü önünde Çanakkale Emniyet Müdürlüğüne atanan Osman Zoroğlu ve Emniyet Şube Müdürleri tarafından karşılandı.

Karşılama sonrasında ilimizden Çanakkale Emniyet Müdürlüğüne atanan Zoroğlu, yeni atanan Emniyet Müdürü Dağlı’ya Çankırı ve Çankırı Emniyeti hakkında bilgi verdi.
 
3 yıl 2 aylık görev süresince yaptıklarımız, yapamadıklarımız ve yapmayı planladıklarımız var diyen Zoroğlu "Çankırı asayiş, huzur iyi. Çankırı vatanını, milletini seven insanlardan oluşuyor. Ufak tefek kavgalar, hırsızlıklar oluyor. Çankırı’nın huzuru için 26 şubemizle ile hizmet ettik. İnsanlarımızda bize hep destek verdiler, hiçbir zaman köstek olmadılar. Bugün görevimi huzur içerisinde teslim ediyorum." dedi.
 
İlimize yeni atanan 1962 Gaziantep doğumlu Emniyet Müdürü Ali Murat Dağlı, Emniyet Müdürlüğü görevinin bir bayrak yarışı olduğunu ifade ederek “Osman Zoroğlu abimizden almış olduğumuz bu bayrağı daha ileriye götürebilmek için çabamızla, gayretimizle çalışacağız. Ben herkese hayırlı uğurlu olsun diyoruz. Ben Ali Murat Dağlı olarak, Çankırı ve Çankırı halkına hizmet etmeye geldim. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
 
Konuşmalar sonrasında devir teslim töreni, Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen kokteyl ile sona erdi. (Kaynak: karatekin gazetesi)
 
irfandinc-emniyetmuduruzoroglu-vahdettinozcan-sozcu-resim-091.jpg
 
EMNİYET MÜDÜRLERİNDEN VALİ ÖZCAN'A ZİYARET
 
Öte yandan Çankırı Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Ali Murat Dağlı ve ilimiz Emniyet Müdürü iken Çanakkale Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Osman Zoroğlu Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan devir teslim töreni sonrası Vali Vahdettin Özcan’ı ziyaret ettiler.
 
Belediye Başkanı İrfan Dinç’in de katıldığı ziyarette Vali Özcan, “Her iki Müdürümüzünde yeni görevinin şahsınıza, Çankırı'mıza, Çanakkale'mize ve Emniyet camiasına hayırlı olmasını ve başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.
 
Çankırı Emniyet Müdürlüğü projelerinden de bahseden Vali Özcan, “Çankırı’da yeni Emniyet Müdürlüğü binası yapımının tamamlanması ve halkla ilişkiler çok önemli , ayrıca Sayın Zoroğlu ile planladığımız yeni Polisevi, poligon ve eski Emniyet Müdürlüğü’nün yurt yapılması projelerimiz var. Bu projelerin de Çankırı için önemi büyük, bu projeleri de sizin bilmenizi isterim” dedi.
 
Emniyet Müdürü Ali Murat Dağlı, “Sayın Valim, Çankırı’ya ve Çankırı halkına hizmet etmeye geldik. Üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. Devletimizin verdiği görevi kutsal emanet olarak görüp sizlerin de destekleri ile görevimizi hakkıyla yürüteceğiz” diyerek, sıcak karşılama nedeniyle teşekkür etti.
 
Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu, Çankırı’yı çok sevdiğini ve iyi dostluklar kurarak ayrıldığını, görevini de güzel bir arkadaşa teslim ettiği için içinin rahat olduğunu söyleyerek, birlikte görev yaptığ başta Sayın Valimiz olmak üzere Çankırı protokolüne ve tüm Çankırılılar'a teşekkür etti.
 
Yeni Emniyet Müdürü’nün ilk, Çanakkale Emniyet Müdürü’nün son katıldığı asayiş toplantısı Vali Özcan Başkanlığında İl Jandarma Komutanı J.Albay Şakir Uslu’nun da katılımı ile yapılarak ziyaret tamamlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler