En güzel WC ve lavobaya ödül

En güzel WC ve lavobaya ödül

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Radyo Neşe'de yaptığı konuşmada özürlü vatandaşlar için en güzel WC ve lavobayı yapacak kurumu ödüllendirecek.

3 Aralık Dünya Özürlüler Günü nedeniyle Çankırı Valisi Vahdettin Özcan ilginç bir yarışmayı gündeme getirdi.

Sözcü18 Haber Merkezinin elde ettiği bilgilere göre bugün Çankırı'da yerel radyo istasyonlarından Radyo Neşe'ye konuk olan Vali Özcan burada yaptığı konuşmada "Bana bağlı kurum ve kuruluşlara yazmış olduğum bir taleple vatandaşa hizmet verdikleri servislerde özürlüler için en güzel tuvaleti ve lavobayı hizmete açanlara ödül vereceğimi bildirdim" dedi.

VALİ ÖZCAN'IN AÇIKLAMALARI

Vali Vahdettin Özcan Radyo Neşe'deki konuşmasında "Engelliler bizim başımızın tacı. engellilerimizin her türlü problemlerini çözmekle mükellefiz. Başlattığımız çalışmalar var. en önemlisi de şu. Biz tüm kamu kurumlarımızı harekete geçirdik. Bu kurumlarımız hizmet verdikleri özürlü vatandaşlarımızın WC ve lavabo ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak zorundalar.

Benim dönemimde böylesi bir hizmeti ilk ve güzel yapan ödüllendirilecek. Kamu kurum ve kuruluşlarının verdikleri hizmetlerde her türlü engel kaldırılmalıdır. Belediyeye de gerekli yazı yazdım. Onların da böylesi bir hizmeti yerine getireceğini düşünüyorum. 3 Aralık Engelliler gününde yaşanılan tüm sorunların en kısa sürede çözülmesini temenni ediyorum." dedi.

Vali Özcan'ın kendisine bağlı kurum ve kuruluşlarda özürlüler adına açtığı bu yarışmanın nasıl sonuçlanacağı şimdiden merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler