Enişte Kadir Topbaş Feshane'de

Enişte Kadir Topbaş Feshane'de

Çankırı Tanıtım Günleri'nin 2. gününde Feshane'ye İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş konuk oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Çankırı Valiliği, ÇANDEF (İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu) ve Çankırı Eğitim Kültür Yardımlaşma Vakfı ev sahipliğinde Feshane Kültür Merkezi’nde organize edilen Çankırı Tanıtım Günleri’ne katıldı.

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan ve Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç ile birlikte bütün stantları gezen Başkan Kadir Topbaş, bal, peynir, kaymak ve leblebi gibi yöreye has doğal ürünler ile Çankırı tuzundan yapılan hediyelik eşyaları ilgiyle inceledi.

Bir vatandaşın, “Başkanım Çankırı’nın tuzu ve kızı meşhur. Kızı da sizde…” diye latife yapması üzerine Başkan Topbaş, “Evet Çankırılar'ın eniştesi ve damadıyım. Eşim Özleyiş Hanım Çankırı Atkaracalarlı. İnşallah yakın zamanda birlikte Çankırı’yı ziyarete gideceğiz” dedi.

İkramları geri çevirmeyen ve Çankırılılarla bol bol sohbet eden Kadir Topbaş, Eşi Özleyiş Topbaş’a götürmek üzere yörenin doğal ürünlerinden ve el sanatlarından aldı. Topraktan ve tahtadan yapılan oyuncakların bulunduğu stantları da beğeniyle gezen ve tuz değirmeni çeviren Topbaş’a Çankırılılar'ın ilgisi yoğundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler