Erdoğan canlı yayında ağladı - İZLE

Erdoğan canlı yayında ağladı - İZLE

Başbakan'ı canlı yayında ağlatan mektup...

Başbakan Tayyip Erdoğan Mısır'da öldürülen Müslüman Kardeşler liderlerinden Muhammed el-Bilteci'nin kızı Esma'ya, babasının yazdığı şiiri dinlerken canlı yayında gözyaşlarını tutamadı.
 
Başbakan Tayyip Erdoğan, Mısır'da öldürülen, Müslüman Kardeşler liderlerinden Muhammed el-Bilteci'nin kızı Esma'ya yazdığı mektubu dinlerken gözyaşlarına hakim olamadı.
 
Erdoğan şu ifadeleri kullandı;
 
"Gece eve geç geliyorduk. Bizim çocuklarımıza ayıracak vaktimiz yoktu, bulunduğumuz hareket içinde koşturuyorduk. Gece 1-2'de evdeydim. Geldiğimde çocuklarımı özlüyordum. Esma'ya Biltaci bu mektubu yazarken, adeta ben de çocuklarımı gördüm. Ve birden onun Esma'nın, cenaze namazını kıldıramayışı ve bir de tabi şu olgunluk, geleceğe bakıştaki ölüm ötesi dünyayı okuyuşu beni duygulandırdı. Şehadet çok farklı bir şey. Esma hayata doymadan, ama şehadet makamına koştu. O duruşu, babasının duruşu buna inanıyorum ki dünyadaki birçok İslam dünyasındaki ülkelere ders olmuştur. Gençlerimize ders olur, örnek olur. Baba evlat ilişkisinde bizler için örnek olur. Ben şu anda Başbakan değilim. Sadece bir vatandaş olarak ifade ediyorum. Rabbim birliğimizi daim etsin, aramıza fitne sokmak isteyenlere fırsat vermesin. Birbirimizi Allah için sevelim. Milletimizi ayırmak isteyenlere de fırsat vermeyelim."
 
İŞTE O GÖRÜNTÜLER
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler