Esnaf Kefalet'de 'Başkan' Necati Akdoğan'mış!

Esnaf Kefalet'de 'Başkan' Necati Akdoğan'mış!

Çankırı'da geride bıraktığımız haftanın en önemli olayı, AKP Milletvekili Salim Çivitcioğlu'nun Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi yönetimini ziyaretle gerçekleşti! Ziyaretle ilgili yayımlanan fotoğraf, tam anlamıyla rezalet!

AKP Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu'nun geride bıraktığımız hafta içerisinde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi yönetimini ziyaret sonrası sosyal medyadan paylaşılan fotoğraf kareleri, milletvekili ile Kooperatif'in eski başkanı Necati Akdoğan arasında Mayıs ayı içerisinde doruğa çıkan kavganın yeni bir sürece (!) doğru hızla yol aldığını da sergilemesi açısından hayli ilginçti.

Hatırlanacağı gibi Kooperatif Başkanı Necati Akdoğan; Kendisini bulunduğu koltuktan indiren isim olarak AKP milletvekili Salim Çivitcioğlu'nun ismini net olarak ortaya koymuş ve bir süre sonra da koltuğunu Burhan Açıkgöz'e bırakarak kendisinin de 'müdür' olarak göreve devam edeceğini duyurmuştu!

AKDOĞAN, ÇİVİTCİOĞLU'NU NASIL SUÇLAMIŞTI - TIKLA

Olayın daha da vahimi; Necati Akdoğan "Eline aldığı dosyalarla Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koridorlarında yine 'Biz bu oda başkanını istemiyoruz' (!) diye dolaştı." şeklinde hayli net bir cümle ile milletvekili Salim Çivitcioğlu'nu ağır bir ithamla suçlamıştı!

ZİYARETTEN KULİSLERE YANSIYANLAR
Beraberinde AKP İl Başkanlığı yönetiminden isimlerle birlikte Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi yönetimini ziyaret eden Çivitcioğlu'nun paylaştığı fotoğraf karesi baştan sona ilginçlikleri beraberinde getiriyor. Kooperatif Başkanlığı koltuğunda 'yasal' olarak oturan Burhan Açıkgöz, masanın kenarında yer alırken, evraklarda 'kooperatif müdürü' olarak yer alan Necati Akdoğan ise 'başkanlık' koltuğunda hayli rahat bir görüntü çiziyordu!

Necati Akdoğan'ın milletvekili Salim Çivitcioğlu'na hayli yüklendiği (!) ziyarette milletvekilinin "Ben seni görevden aldırmış olsaydım buraya gelir miydim?" dediği konuşulurken Akdoğan'ın milletvekilinin savunmasını tebessümle karşıladığı belirtiliyor.

Milletvekili Çivitcioğlu'nun Twitter paylaşımı:

akp-cankiri-salim-ziyaret-tweet-resim-0900.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
26 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler