Ethem Sarısülükün otopsi raporu açıklandı

Ethem Sarısülük'ün otopsi raporu açıklandı

Açıklamada, merminin kafatasına girerken hafif deforme olduğu belirtildi.

Ethem Sarısülük’ün otopsi işlemi sürerken, ağabeyi Mustafa Sarısülük ve avukatları Kazım Bayraktar Adli Tıp önünde otopsi ile ilgili bilgi verdiler. Kafatası otopsisinin sonuçlandığını belirten Sarısülük, “Kardeşimi polis öldürmüştür. Halkımız bunu böyle bilsin. Yarın yapılacak cenaze törenine milyonları davet ediyoruz” dedi.
 
Avukat Kazım Bayraktar da kafatası otopsisinin sonuçlandığını, Ethem Sarısülük’ün beyninden bir mermi çekirdeği çıktığını açıkladı.
 
Kafatasından giren merminin beyne saplandığını belirten Bayraktar, “seken merminin kafatasına girdiği” iddialarına da açıklık getirdi. Otopsi sonucuna göre, merminin kafatasına girerken hafif deforme olduğunu, ancak sekip değil, doğrudan kafatasına girdiğinin tespit edildiğini belirten Bayraktar bunun uzmanlarca tespit edildiğini, savcılık tarafından da rapora geçirildiğini söyledi. (evrensel.com)
 
PAZAR GÜNÜ TOPRAĞA VERİLECEK
Öte yandan polis kurşunuyla yaşamını yitiren Ethem Sarısülük'ün cenazesi için yarın saat 12.30'da Kızılay'da bir anma töreni gerçekleştirilecek.
 
Sarısülük'ün naaşı daha sonra memleketi olan Çorum'a götürülerek orada toprağa verilecek.
 
150620130507074414494.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler