Fenerbahçe 6-0 Adanaspor

Fenerbahçe 6-0 Adanaspor

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Adanaspor'u konuk eden Fenerbahçe'de yeni transferler Bonucci ve Krunic ilk 11'de başladı ama sahnede uzun süreli sakatlığından dönen Lincoln Henrique vardı. Michy Batshuayi de maçı 4 golle tamamladı.

FENERBAHÇE ile Adanaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında karşı karşıya geldi. Kadıköy Ülker Stadyumu'nda oynanan maçı 6-0 kazanan sarı-lacivertliler son 16 turuna yükseldi.

Kanarya'ya galibiyeti getiren golleri Lincoln Henrique, Michy Batshuayi (4) ve Mert Hakan Yandaş kaydetti.

BATSHUAYI 4 GOLLE YILDIZLAŞTI!

Müsabakaya 11'de başlayan Michy Batshuayi, galibiyette önemli rol oynadı. Başarılı forvet, 39, 50, 68 ve 71. dakikalarda fileleri havalandırdı. Bu sezon Süper Lig'de 4 golü bulunan Batshuayi, Avrupa Konferans Ligi'nde ise 5 gole imza attı. Belçikalı oyuncu, bugünkü gollerle bu sezonki 13. golüne ulaştı.

Michy Batshuayi, Adanaspor maçında 90 dakika sahada kalırken, Fenerbahçe tarihinde bir maçta 4 gole imza atan futbolcular arasına girdi.

LINCOLN HENRIQUE GOLLE DÖNDÜ!

Yaşadığı uzun süreli sakatlığın ardından ilk kez Gaziantep FK karşısında maç kadrosuna dahil edilen Lincoln, bu sezonki ilk resmi maçına Adanaspor karşısında çıktı. Sarı-lacivertli ekip, 29. dakikada Bartuğ Elmaz'ın pasıyla sol kanatta topla buluşan Lincoln Henrique'nin dar açıdan yaptığı vuruşta fileleri havalandırması ile karşılaşmada 1-0 öne geçti. 25 yaşındaki oyuncu, bu sezon çıktığı ilk resmi maçta golle buluştu. Brezilyalı futbolcu, 39'uncu dakikada Michy Batshuayi'nin skoru 2-0 yapan golünde ise asist yaparak ön plana çıktı.

BONUCCI VE KRUNIC İLK KEZ KADIKÖY'DE!
Sarı-lacivertlilerin yeni transferleri Leonardo Bonucci ve Rade Krunic, Kadıköy'de ilk defa bir resmi maçta görev yaptı.

Türkiye Kupası son 16 turu kura çekimi 22 Ocak Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur sonuçları
Antalyaspor 2-1 Pendikspor
Başakşehir FK 1-0 Boluspor
Gaziantep FK 1-0 Bodrum FK
Alanyaspor 1-3 Samsunspor
Adana Demirspor 2-2 24Erzincanspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler