Fenomenler panikte... Selin Ciğerci gözyaşlarına hakim olamadı: Kendimi asacağım...

Fenomenler panikte... Selin Ciğerci gözyaşlarına hakim olamadı: Kendimi asacağım...

Dilan Polat'ın mal varlığına el konulmasından sonra diğer fenomenler de incelemeye alındı. Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, hakkında çıkan kara para aklama iddialarına yanıt verdi.

VERGİ kaçırma ve kara para aklama iddiaları ile gündeme gelen Dilan Polat ve Engin Polat hakkında MASAK detaylı bir rapor hazırladı. Soruşturma kapsamında Polat Ailesi'nin mal varlıklarına el konuldu. Bu olayın ardından diğer sosyal medya fenomenlerinin de incelenmeye başlandığı ortaya çıktı.

Konu hakkındaki araştırmalar sürerken, aynı sektörde şubeleri bulunan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci hakkında bir iddia ortaya atıldı.

Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Selin Ciğerci hakkında çıkan 'Kara para aklama' iddialarına yanıt verdi.

Selin Ciğerci ilk olarak, Wipe Out adlı televizyon programının 4. sezonuna 'Okan Ünsal' takma adıyla katılarak tanınmıştı.

Selin Ciğerci'nin Demet Akalın, Fatih Ürek ve Kerimcan Durmaz gibi ünlü isimlerle yakın arkadaş olduğu da biliniyor.

Öte yandan 'Selin Beauty' adlı bir kozmetik ürün markası olan ünlü fenomen ve eski bir futbolcu olan eşi hakkında, kara para aklama işine karıştığı iddiası ortaya atıldı.

AĞLAYARAK ANLATTI

Katıldığı programda gözyaşlarına hakim olamayan Selin Ciğerci şunları söyledi:

"Bana atmadıkları iftira kalmadı... Çabaladım, Allah bana 'Yürü ya kulum' demedi. Üstüme geldiler, daha çok yapmaya çalıştım. Babam beni evden 'Evin bereketi yok' diye evden kovdu, ben vergi rekortmeni olarak eve geri döndüm. Sırtıma tekme atarak... Ben neler yaşadım? Bana dediler ki 'Boşandın, zengin adamlar peşinden koşacak', hiç kimse gelmedi. 'Kesin zengin sevgilisi var', yok öyle bir adam."

"ZENGİN HAYATA BİR ANDA KAVUŞMAN DİKKAT ÇEKMİŞTİ"

Sunucunun "Bir anda zengin hayata kavuşman dikkat çekmişti" sorusuna işe şu yanıtı verdi:

"40 milyonun üzerinde vergi vermişim, biraz bir şeylerim olsun ya. Anlamıyorum ben. Ne yapayım? Kapatayım mı?"

"KENDİMİ ASACAĞIM"

"Kara para aklama olayına karıştıysam beni Taksim Meydanı'na götürün, ipi koyun, ben kendimi asacağım. Kimse beni asmasın. İntihar edeceğim kara parayla ilgili bir şey varsa. Al işte, kazandığım yer belli. 34 tane şubem var. Bir şubemi 650 bin 700 bin TL'ye verdim."

"NİYE TRAVMALARIMIN İÇİNE TRAVMA SOKTUNUZ"

"Masak inceliyor, herkesi inceliyorlarmış. Ne olur baksınlar ve hemen sonuçlansın. Çok uzadı. Eğer ki Dilan Polat veya kardeşim Kaan Ciğerci... Bunu yaptıysa girsin hapse. Kız 'Yapmadım' diyor. Şerefiyle namusuyla benim bir yaşına yakın bir evladım var. Kızımın geleceğini, hayallerini kurarken... Hayallerini yaşayan bir bireyim. Niye bana bunu yaptınız? Niye benim travmalarımın içine travmalar soktunuz? Eğer ki böyle bir şey yaptıysam şu an beni Nişantaşı'ndaki şubemden alıp hapse atsınlar. Psikolojimi bozdunuz."

Dilan Polat soruşturmasının ardından güzellik merkezi bulunan diğer sosyal medya fenomenleri gündeme geldi. İşte o isimler...

ÖZ AİLESİ

Güzellik merkezi sahibi olan Özlem Öz'ün mesleği hemşirelik, Tayar Öz ise ortopedi doktoru.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler