Finalin adı Yaylakent ile Aliözü Gençlik

Finalin adı Yaylakent ile Aliözü Gençlik

Başkentte Çankırı Gençlik Derneği tarafından düzenlenen futbol

turnuvasında finalin adı belli oldu; Yaylakent Gençlik – Aliözü Gençlik.

Cuma günü akşam oynanan maçlarda Yaylakent Gençlik rakibi Keçiören Yaren Grubunu 4-3, Aliözü Gençlik de Sancar Gençlik’i penaltılarla 7-6 yenerek finale adını yazdıran taraf oldu.

Yarı finalin her iki maçı da heyecanlı dakikalara neden oldu. Özellikle Aliözü Gençlik – Sancar Gençlik karşılaşması geceye damgasını vurdu. Maçta skoru 3-0’a kadar getiren Sancak Gençlik, daha sonra kalesinde 3 gol görünce maçın sonucunu penaltılar tayin etti. İlk 5 Penaltıda her iki takım da 2’şer penaltıyı kaçırınca eşitlik yine bozulmadı. 6’ncı penaltıyı gole çeviren Aliözü Gençlik finale çıkan takım oldu.

Yarı finalin ikinci maçı Yaylakent Gençlik ile Keçiören Yaren Grubu karşılaşması oldu. Maçın ilk yarısı 1-1 tamamlandı. İkinci yarıda Yaylakent Gençlik ard arda golleri bularak skoru 4-1’e getirdi. Maçı bırakmayan Keçiören Yaren Grubu iki gol atmasına karşılık 4-3 biten karşılaşmayı kazanan taraf Yaylakent Gençlik oldu ve ikinci finalist olarak sahadan ayrıldı.

TURNUVANIN GOL KRALI
Başkentteki Gençlik Turnuvasında Sancar Gençlik'in başarılı oyuncusu İdris Taşoğlu 15 golle ilk sırada. Ancak Aliözü Gençlik ile oynadıkları yarı final maçını kaybeden Sancar Gençlikli oyuncunun en büyük rakibi final maçı oynayacak olan Yaylakent Gençlik'in başarılı oyuncusu ve 13 golle ikinci sırada olan Cemal Karabacak. Final maçında Cemal iki gol atarsa "gol krallığını" İdris Taşoğlu ile paylaşacak. Şayet 3 ve daha fazla gol atarsa turnuvanın gol kralı olacak. Şimdi gözler Pazar günü oynanacak final maçına çevrildi ve heyecanlı bekleyiş halen devam ediyor.

FİNAL MAÇI PAZAR GÜNÜ
Yaylakent Gençlik ile Aliözü Gençlik arasında oynanacak olan final maçı 23 Mayıs Pazar günü Ufuktepe Kanuni Spor Kompleksinde 19.00-20.00 saatleri arasında oynanacak.

Fotoğraf 1: Finali oynayacak her iki takım bir arada. Fotoğraf 2: Gol krallığında 13 golle ikinci sırada olmasına karşın, final maçında oynayacağı için "kral olma" şansı büyük olan Cemal Karabacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler