FLAŞ! Cezaevlerine operasyon!

FLAŞ! Cezaevlerine operasyon!

Kartal Yarı Açık Cezaevi Müdürü dahil 30 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yaptığı operasyonda 1 cezaevi müdürünün de aralarında bulunduğu 30 kişi gözaltına alındı.
 
İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü bir suç örgütüne düzenlediği operasyonda 30 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınanlar arasında Kartal Yarı Açık Cezaevi müdürü, müdür yardımcısı ve bazı kamu görevlilerinin de olduğu öğrenildi. Konuyla ilgili operasyonlar devam ettiği ve gözaltı sayılarının artacağı belirtildi.
 
SİLİVRİ CEZAEVİNE OPERASYON!
Radikal Gazetesi'nden İsmail Sağıroğlu'nun haberine göre İstanbul Organize Polisi, cezaevlerine cep telefonu sokan, koğuş sistemini kendi istediklerine göre dizayn eden Ahmet D. Liderliğindeki çeteye operasyon düzenledi. Aralarında Silivri Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Yusuf Çetin K.’nın da bulunduğu 15 kamu görevlisi ile 20 çete üyesi gözaltına alındı.
 
ŞAHİN ÇETESİ
İstanbul Organize Şube Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 9 aylık takibin ardından mafya babası Sedat Şahin gurubundan kopan Ahmet D. Liderliğindeki çeteyi takibe aldı. Çetenin cezaevindeki kamu görevlilerini kullanarak hapishanelere tutukluların kullanılması için cep telefonu soktuğu, koğuşta kalacak kişileri kendileri belirlediği, uyuşturucu madde soktuğu, silah ve kesici, delici alet temin ettiği, hapishaneye her türlü yasa dışı metaryelin sokulduğunu tespit edildi.
 
PERŞEMBE GÜNÜ ADLİYEYE
Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından operasyon için düğmeye basan polis, aralarında Silivri 1 Nolu L Tipi Ceza İnfaz Kurumu ikinci müdürü Yusuf Çetin K., cezaevi müdür yardımcıları, infaz koruma memurları, gardiyanlar, polis memurlarından bulunduğu 15 kamu görevlisi gözaltına alındı. Operasyonun devamında çetenin 20 üyesinin de evlerine yapılan şafak baskınıyla gözaltına alındığı öğrenildi. Poliste 3 gün gözaltında tutulacak şüpheli şahısların Perşembe günü adliyeye sevk edileceği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler