Galatasaray yönetimi ibra edilmedi

Galatasaray yönetimi ibra edilmedi

Galatasaray Yönetimi mali yönden ibra edilirken, idari yönden ibra edilmedi.

Galatasaray Kulübü Yönetimi Kurulu, Yıllık Olağan Genel Kurulu'nda idari yönden ibra edilmezken mali yönden oy çokluğuyla ibra edildi.

GALATASARAY ERKEN SEÇİME GİDİYOR
Bu sonucun ardından salonda yönetim istifa sesleri yükseldi. Sarı-kırmızılı kulübün yeni tüzüğüne göre yönetim idari açıdan ibra edilmediği zaman 30 gün içerisinde seçime gidilmesi gerekiyor. Tüzük gereği mevcut başkan ve yönetim kurulunda bulunanlar seçime katılamayacak. Daha önce yönetimden istifa eden Cemal Özgörkey ve yönetim içinden muhalefetini sürdüren Mehmet Helvacı da 1 dönem aday olamayacak.

DENETLEME KURULU İBRA EDİLDİ
Bu oylamanın ardından Denetleme Kurulu’nun aklanması oylamasına geçildi ve oybirliği ile ibra edildi. Gündemin diğer maddesine geçildi. Amatör spor dallarında kurulacak olan Kulüpler Birliği derneklerine katılmak hususunda Yönetim Kuruluna yetki verildi. Gündemin bir diğer maddesine geçildi. Disiplin cezası alan üyelerden Koray Mincinözlü ile Okan Çevik’in cezalarının kaldırılması konusu ayrı ayrı oylandı ve oy çokluğu ile reddedildi. Disiplin cezası alan bir diğer üye Yusuf Kürşat Cora’nın cezası ise oy çokluğu ile kaldırıldı.

POLAT'TAN KAPANIŞ KONUŞMASI
Gündemin bir sonraki maddesine geçildi.  2011 Yılı bütçesi önce kalem kalem ardından bütünü ile oylandı ve oyçokluğu ile kabul edildi. Gündemin son maddesi olan "Dilekler" bölümüne geçildi. Dilekler bölümünde üyelerden Mehmet Dülger ve Mehmet Bilen kürsüye gelerek konuşma yaptılar.

Ardından Başkan Adnan Polat kürsüye gelerek bir konuşma yaptı. Başkan Adnan Polat, kapanış konuşmasında, "Bugün tarihi bir kongre yaşadık. Katılım için çok teşekkür ediyorum. Bugün alınan kararlar inşallah önümüzdeki dönemde Galatasarayımızda sıkıntı yaratmaz. Katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler