Galatasaray'da Fatih Terim düğmeye bastı ve...

Galatasaray'da Fatih Terim düğmeye bastı ve...

Galatasaray, Süper Lig'de oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarına devam ederken sakatlığı bulunan Radamel Falcao ve Christian Luyindama'nın tedavilerine devam edilirken Lemina fizyoterapistler eşliğinde çalıştı.

Gençlerbirliği maçından sonra "Ocak'ı bekleyin" diyen teknik direktör Fatih Terim devre arasında flaş hamlelere hazırlanıyor. Tecrübeli hoca takımın yıldız isimlerini gözden çıkardı.

BEKLENENİ VEREMEDİLER
Başarılı hoca büyük değişimi Ocak ayında da sürdürecek. Alınan bilgilere göre, bekleneni veremeyen Belhanda, Feghouli ve Mariano topun ağızında.

YENİ YILDIZLAR ALINACAK
Fatih Terim bu üç isimden elde edilecek gelirle, scout ekibiyle birlikte belirlenen transferleri takıma monte etmeyi planlıyor. Gönderilecek isim sayısının artabileceği de öğrenildi.

BUGÜNKÜ ANTRENMANDAN NOTLAR...
Galatasaray, Süper Lig’in 8’inci haftasında sahasında oynayacağı Demir Grup Sivasspor karşılaşması hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleri ve kumda kuvvet çalışması ile başladı, dayanıklılık çalışması ve çift kale taktik oyun ile devam etti. Sarı kırmızılı ekip, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından antrenmanı tamamladı.

Sakatlığı bulunan Radamel Falcao’nun tedavisine devam edilirken, Mario Lemina tedavisinin ardından fizyoterapistler eşliğinde çalıştı. Sakatlığı nedeniyle Kongo Milli Takımı’ndan izin alarak İstanbul’a gelen Christian Luyindama da günü tedaviyle geçirdi.

Galatasaray, hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler