Gamzeli güven tazeledi

Gamzeli güven tazeledi

Çankırı Ziraa Odası Genel Kurulu gerçekleşti ve Nejat Gamzeli tekrar başkan seçildi.

Haşim Uyanık Düğün Salonunda gerçekleştirilen genel kurulda yapılan oylama ile Nejat Gamzeli ve listesi kazanan taraf oldu.

Başta AK Parti, CHP ve MHP kadrolarının ilgiyle takip ettiği genel kurulda konuşan Gamzeli "Bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de Çankırı çiftçisinin hizmetinde olmanın gayretinde olacağım" dedi.

Kongrede Nejat Gamzeli ile birlikte Lütfi Bektaş da liste çıkardı. Seçime katılan 63 delegenin 46'sının oyunu alan Gamzeli yeniden Ziraat Odası Başkanı seçilirken, Bektaş'a 16 oy çıktı ve 1 oy da geçersiz sayıldı.

VERDİĞİMİZ HİZMETLER ORTADA
Genel Kurul sonrası Sözcü18 haber merkezine konuşan Başkan Gamzeli "Delegemizin vermiş olduğu yetki ile bir dönem daha görev başında olacağız. Ziraat Odası olarak bölge çiftçimizin sorunlarını çözme yolunda bugüne kadar yaptığımız hizmetler ortada. Hizmete kaldığımız yerden devam edeceğiz. Özellikle 2010 yılında buğday ve çeltik üreticisinin sıkıntılarının çözümü için hükümet nezdinde yaptığımız görüşmeler Çankırı'ya 30 bin tonluk siloyu kazandırmıştır. Şahsıma ve yönetim kurulu listeme görev tevdi eden delegelerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Kongre sonrası kabul edilen 7 kişilik Yönetim Kurulu: Nejat Gamzeli, Cahit Gökmen, Mustafa Çelik, Satılmış Karamemiş, Satılmış Yılmaz, Zeynel Çelik, Orhan Açıkgöz.

21 kişilik Oda Meclisi ise şu isimlerden oluştu: Nejat Gamzeli, O. Behçet Ulutaş, Mustafa Uysal, Cahit Gökmen, Mustafa Çelik, Satılmış Yılmaz, Satılmış Karamemiş, Orhan Açıkgöz, Zeynel Çelik, Yunus Karaatlı, Ömer Eraslan, Ethem Çağlar, Salih Karaca, Selahattin Eliuz, Ali Değirmenci, Seyfi Coçar, Ö. Uğur Sezgin, Mehmet Gökmen, Tuncar Yaşar, İbrahim Atakul, Abdullah Nuhoğlu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler