Gamzeli, TZO Yönetiminde

Gamzeli, TZO Yönetiminde

Gamzeli, on kişilik yönetim kuruluna yeni giren 4 isimden biri oldu.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği'nin (TZOB) 25. Olağan Genel Kurulunda Şemsi Bayraktar başkanlığa yeniden seçilirken Çankırı Ziraat Odası Başkanı Nejat Gamzeli on kişilik yönetim kurulu listesinde yer aldı.

TZOB'un 25'inci Olağan Genel Kurul toplantısı pazar günü Büyük Anadolu Hotel'de gerçekleştirildi. TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, tek listeyle gidilen seçimde en yüksek oyu alarak yeniden başkan seçildi.

TZOB'un yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
M. Nuri Şeyda Sorman (Manisa), Mustafa Hepokur (Konya), Bekir Şinasi Özdemir (Elazığ), Mehmet Latif Maskan (Erzurum), Tuncer Başoğlu (Tekirdağ), Hasan Kozoğlu (Trabzon), Ahmet Bahadır Sezgin (Osmaniye), Mehmet Cevat Delil (Diyarbakır), Nejat Gamzeli (Çankırı).

 
Çankırı Ziraat Başkanı ve TZO.Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Nejat Gamzeli'nin yazılı basın açıklaması:
 
"Türkiye Ziraat Odaları Birliği 25'inci Olağan Genel Kurul Toplantısı 20-21-22 Mayıs 2011 tarihleri arasında Ankara’da gerçekleşti. Yargı gözetimindeki seçim neticesinde TZOB Yönetim Kurulu Üyelerinin seçimi yapıldı. Türkiye nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan üst birliğimiz TZO.Birliği, Yönetim Kurulu üyeliğine, Genel Başkanımız Şemsi Bayraktar ve delegelerinin teveccühü ile Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmiş bulunmaktayım.

Bu göreve layık görmelerinden dolayı tüm arkadaşlarıma sonsuz saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Bana gösterdikleri ilgi ve güveni boşa çıkarmadan Ülkemiz Çiftçisi adına elimden gelen tüm çabaları hiçbir mevkii, makam gözetmeksizin arkadaşlarımla birlikte verilen bu görevin üstesinden geleceğime inancım tamdır.

Seçilmiş bulunduğum bu önemli görevi siz değerli basın mensubu arkadaşlarımın huzurunda sevinçle açıklıyor, saygılar sunuyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler