Gandi Kemale Çankırı desteği!

"Gandi Kemal"e Çankırı desteği!

Deniz Baykal'ın CHP Genel Başkanlığından istifası ile boşalan koltuğa

aday olduğunu açıklayan milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu nam-ı diğer "Gandi Kemal"e CHP Çankırı İl örgütünden tam destek geldi.

 

CHP İl Başkanı Fikret Tatlıcı, 22-23 Mayıs 2010 tarihinde gerçekleştirilecek olan 33. Büyük Kurultayda, Genel Başkan adayı olarak Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini açıkladı. Tatlıcı İl Başkanları toplantısı için bugün Ankara'da bulunmakta. Kendisine telefonla ulaştığımız Fikret Tatlıcı "İl teşkilatı olarak aldığımız karar doğrultusunda Sayın Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğiz. Bizim bu kararı almamızın altında yatan temel neden, yaşanan süreçle birlikte Sayın Deniz Baykal'ın Genel Başkan olarak partimizde bulunması halinde hem ailesi hem de partimiz olan CHP yıpranacaktı. Bunu engellemek için il örgütümüz böyle bir karar aldı. Bugün gerçekleştirilen İl Başkanları toplantısından da 81 il başkanı olarak böyle bir kararın çıkacağını düşünüyorum. Çünkü burada sabahtan bu yana yaşananlar, beraberinde böylesi bir gelişmeyi getirecek" dedi.

CHP Çankırı il teşkilatının 33. Büyük Kurultay'da oy kullanacak 6 delegeye sahip olduğu öğrenildi.

Öte yandan dün yaptığı basın toplantısı ile Büyük Kurultayda CHP Genel Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin ile birlikte Zonguldak'ta grizu patlaması yaşanan maden ocağına gitti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler