Gölcüklü askerin Facebook intiharı

Gölcüklü askerin Facebook intiharı

Tokat'ta askerlik yapan Kocaelili

Oğuzhan Kurt, Facebook'ta gördüğü fotoğraf nedeniyle kız arkadaşı ile tartıştıktan sonra intihar etti. Askerin, intihar etmeden önce babası ile konuştuğu öğrenildi.

Tokat'ta 7 aydır vatani görevi yapan Oğuzhan Kurt, dün çarşı iznine çıktığı sırada internete girerek Facebook sayfasına baktı. Burada gördüğü bir fotoğraf nedeniyle kız arkadaşı S.B'yi arayarak tartışmaya başladı. Uzun süren telefondaki tartışması sonrası Kurt, Gölcük ilçesinde ikamet eden babası Ecevit Kurt'tu arayarak ağlamaya başladı. Babasıyla son kez konuşan asker, nöbet silahı ile intihar etti.

Göğsüne bir el ateş eden Kurt olay yerinde ağır yaralandı. Tokat Devlet Hastanesine kaldırılan Kurt, buradaki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Acı haber, sabah aile evine gelen komutanlar tarafından verildi. Haber sonrası aile sinir krizleri geçirdi.

DÜĞÜN YAPACAKTI
Mayıs ayında Karamürsel\'de oturduğu öğrenilen iki yıllık kız arkadaşı S.B.'yi ailesiyle tanıştıran Oğuzhan babasına “7 ay sonra geldiğimde düğün yapacağım. Ona göre hazırlığınızı yapın” demişti. Aile de bunun üzerine düğün için kendi aralarında hazırlıklara başladı. Ancak izinden sonra Oğuzhan kız arkadaşı S.B.'ye bir türlü ulaşamadı. Kız arkadaşına ulaşamadığı için bunalıma girdiği iddia edilen talihsiz genç, kız arkadaşının başka bir erkekle samimi görüntülerini bir internet sayfasında görünce de aldatıldığını anladı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler