Google ADS Ajansı Sare Medya

Google ADS Ajansı Sare Medya

Google Adwords ajansı ile çalışmak işletmeler için bütçe ve dönüşüm olarak üst noktaya getirir.

Google Adwords ajansı ile çalışmak işletmeler için bütçe ve dönüşüm olarak üst noktaya getirir. İlk olarak Adwords reklamları işletmelerin kendilerini tanıtması ve belirlediği anahtar kelimelerle üst noktalarda yer alarak direkt olarak kendisini arayan kullanıcılara ulaşılmasını sağlar.

Adwords ajansları da yaptıkları anahtar kelime analiz, toplam aylık aranma hacimlerini kullanarak iyi bir neticeye ulaşımına destek olur. Ajanslar bütçenin iyi bir şekilde yönetilmesinde büyük faydalar sağlamaktadır.

Belirlenen anahtar kelimelerin geniş, tam ve sıralı eşleme varyasyonlarıyla ilgili yeterli bilgi ve deneyim sahibi değilsek, verilen reklamda alınmak istenen neticeye ulaşabilmek için önemli seviyede bütçemizi harcamak durumunda kalabiliriz. Amacın hedef kitleye ulaşabilmek, ürün ya da hizmetleri tanıtabilmek ise kullanılan en iyi reklam türü olarak Google Adwords reklamları gösterilir. Bunun nedeni de sizin belirttiğiniz anahtar kelimeleri arayanlara yani potansiyel müşterilere ulaşabilmektir.

Google Adwords Reklam Ücretleri

Reklam ücretleri kullanılan reklamlara göre farklılık gösterir. Google görüntülü reklam ağı, Gmail, YouTube ve e-marketing reklamları, Merchant center, arama ağı olarak farklı maliyetler yer alır. Google reklamları diğer reklamlara göre, tıklama başına maliyeti öğrendiğimiz ve dönüşüm oranlarını kontrol ettiğimizden çok daha net bir şekilde sonuç verir. Anahtar kelimede reklamlarda gösterilen performans düşük seviyedeyse bu anahtar kelimenin yerine farklı bir kelime kullanılabilir. Ya da anahtar kelime bütçesini fazla harcıyor ve gelen kullanıcılar potansiyel müşterilerimizi yansıtmazsa o anahtar kelimenin kaldırılması gerekir.

Google arama sonuçlarında potansiyel müşterinin reklam bütçenizle üst noktalarda görebilmesi sonucu web sayfanıza ziyaretler artış gösterecektir. Reklam kampanyaları için günlük bütçeyi oluştururken anahtar kelimeler ile ilgili çalışmaların yapılması gerekir. Google reklam verme ile ilgili bilgi alabilmek için ve ödeme yöntemlerini öğrenme çalışmaları yapılmalıdır. Firma kazancını katlamak ve size uygun olan reklam çözümlerini öğrenebilmek için Sare medya profesyonel kadromuz ile iletişim sağlayabilirsiniz.

Reklam bütçesini verimli bir şekilde kullanarak, dijitalde tanıtmak istenilen ürün ya da hizmet grubu ile ilgili anahtar kelimeyle yapılan aramalarda varlığınızı geliştirebilmekte en ekili yollardan biri Google Ads hizmetini kullanmaktır. Bütün bu teknik detayların ajans ile çözülmesi oldukça basittir. Sare medya olarak bizimle iletişim sağlayarak reklam modellerimiz ve google reklamları ile ilgili daha çok bilgi alabilirsiniz.

Google Ads için Sare Medya ve Hizmetleri

Google Ads ajansınız olarak Sare medyayı seçmek, aşağıdakiler dahil çeşitli avantajları kapsamaktadır.

  • Özel Google Ads Stratejisi
  • Kişiselleştirilmiş raporlama
  • Şeffaf fiyatlandırma
  • Proaktif kampanya yönetimi
  • Özel hesap yöneticisi
  • Kurum içi metin yazarlığı
  • Tasarım ve geliştirme

Google Adwords ajansınız olarak size Google’da reklam verebilmek için anahtar teslimi çözümler sağlıyoruz. İşletmenizi Google reklamları, e-marketing kampanyaları ve Google Shopping reklamları ile tanıtımında destek olmaktayız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler