Google Maps trafik yoğunluğunu nasıl biliyor? - BayiGram

Google Maps trafik yoğunluğunu nasıl biliyor? - BayiGram

Navigasyon trafik yoğunluğunu nasıl anlıyor? Google haritada sarı renk neyi gösterir? Google Maps yürüyüş modu nasıl yapılır? Google Maps trafik yoğunluğunu nasıl biliyor? Tüm bu detaylar yazımızda…

GOOGLE Maps haritalandırma özelliği girmek istediğiniz yeri cihazınızdan kolayca bulabilmenizi sağlayan bir uygulamadır. Nerdeyse tüm cihazlarda bulunan bu uygulama trafik yoğunluğunu ölçmek için sahip olduğunuz cihazları kullanmaktadır.

Cep telefonu ile kullanılan Google Maps öncelikle sizin konumunuzu belirliyor sonrasında hızınıza ve hareketinize göre hesaplama yaparak trafik durumunu ölçüyor. Uygulamada yoğun trafik alan kırmızı, kısmen yoğun trafik alanı sarı ve trafik olmayan yollar boş gösterilmektedir. Google Maps sadece trafik değil Youtube beğeni satın al pek çok alanda kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Bunlardan bazıları:

  • Navigasyon özelliği ile girmek istediğiniz yere en kısa yoldan ulaşım sağlar.
  • Haritalandırma sistemin işletmeleri ekleyerek müşterilere kolay ulaşım sağlar.
  • Kullanıcılar gittiği yer hakkında yorum yaptıklarında diğer insanlara fikir vermektedir.

Özellikle yeni açılan işletmeler Google Maps üzerinde konumunu ekleyerek müşteri kitlesini artırmayı hedeflemektedir. Ayrıca müşterilerin yorumları sayesinde popülerlik de kazanmaktadırlar. Sosyalgram.com ile youtube izlenme satın al paketlerine 59,90 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabilir daha fazla müşteriyi işletmenize çekebilirsiniz.

popigram-resim-02.jpg

Navigasyon trafik yoğunluğu nasıl anlıyor?

Cep telefonlarının hareketine ve ilerleme hızına bağlı olarak hız=yol/zaman formülü ile trafik yoğunluğu da hesaplanmaktadır. Trafik yoğunluğuna bağlı olarak navigasyon sizi en hızlı ulaşım sağlayacağınız alternatif yollara yönlendirebilmektedir. Google Maps uygulaması sayesinde aradığınız her konumu kolayca bulabilirsiniz. Ayrıca işletmeler için yapılan yorumları görebilir tercihlerinizi bu yorumlara göre belirleyebilirsiniz. İşletme sahipleri müşteri sayısını artırmak için twitch takipçi satın al paketlerine Sosyalgram Google Hizmetleri panelinden kolayca satın alabilmektedir.

sosyalgram-resim-04.jpg

Google haritada sarı renk neyi gösterir?

Google harita uygulamasında sarı renk trafik yoğunluğunun kısmen daha az olduğu güzergahları göstermektedir. Kırmızı en yoğun trafik olup açık yollar yeşil renk ile gösterilmektedir.

Google Maps yürüyüş modu nasıl yapılır?

Google Maps üzerinden aradığınız konumu seçtikten sonra "yol tarifi başlat" butonunu seçtiğinizde yukarıda ulaşımı ne ile yapacağınızı gösteren küçük simgeler bulunmaktadır. "İnsan" figürünü seçerek yürüyüş modunuzu ve kaç saatte ulaşacağınız bilgisini açabilirsiniz.

Özellikle işletmeler Google Maps kullanıcıları için konumunu ekleyerek müşteri çekmeye yönelik planlamalar yapmaktadır. Hizmet alanlar Maps üzerinden yorumlarını paylaşabilmektedir. Bu nedenle firma sahipleri işletmelerinin popülerliğini artırmak için Sosyalgram.com ile buy twitter poll votes paketlerinden yararlanmaktadır. İsteğinize göre yorum yapılmasını sağlayan fotoğraflı Türk profilleri ile işletmelerin popülerliğini artıracak paketlere 59,90’dan başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler