Google Nexus 4’ü yeniliyor

Google Nexus 4’ü yeniliyor

LG ve Google ortak yapımı Nexus 4, yenilenmiş haliyle mayıs ayında kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Geçtiğimiz yıl ekim ayında resmi duyurusu gerçekleştirilen Nexus, sahip olduğu teknik özelliklerin yanı sıra şık tasarımı ve bütçe dostu fiyatı ile büyük beğeni toplamıştı. Telefon her ne kadar Play Store'da bütçe dostu bir fiyattan satışa sunulmuş olsa da, dünya genelindeki perakende şirketleri telefon için 1400 liralık bir fiyat ön gördü.

Telefonun olumlu yönde sağladığı gelişimin yanı sıra eleştiri alan bölümleri de yok değil. Bunların başında yetersiz depolama alanı, microSD kart girişinin olmaması ve LTE desteğinin sunulmaması geliyor. Son gelen iddialara bakılacak olursa Google, Nexus 4'ü yenileyerek mayıs ayında gerçekleşecek Google I/O konferansında kullanıcıların beğenisine sunacak.
 
TASARIM VE İŞLEMCİDE FARKLILIK BEKLENMİYOR
Tasarım ve işlemci noktasında herhangi bir farklılık beklenmiyor ancak depolama noktasında artışın yaşanacağı konuşuluyor. Google, etkinlik kapsamında 32GB depolama ve LTE desteği sunan Nexus 4'ün duyurusunu gerçekleştirecek. Bu sayede telefon eleştiri alan iki durumdan kurtulmuş olacak. Google, telefonda microSD kart desteğine yer vermemeye devam edecek.
 
15-17 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlikte yenilenen Nexus 4'ün yanı sıra ikinci nesil Nexus 7, Android 5.0 Key Lime Pie, yeni mesajlaşma platformu Google Babel ve Google Glass önde gelen tanıtımlar olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler