Göztepe-Altay maçı sonrası İzmir sokakları karıştı!

Göztepe-Altay maçı sonrası İzmir sokakları karıştı!

Göztepe ile Altay arasındaki maçta Gürsel Aksel Stadı'nda başlayan olaylar, sokaklarda da sürdü. Evlerin pencerelerinden çekilen videolarda kesici maddelerin kullanıldığı, kavgaların çıktığı ve bir kişinin defalarca bıçaklandığı görüldü.

SPOR Toto 1. Lig’deki Göztepe-Altay maçında yaşanan olaylar stat dışında da devam etti. Altay tribünlerinden Göztepe tribünlerine atılan yanıcı maddenin ardından bir taraftar ambulansla hastaneye götürüldü. O sırada bir Göztepe taraftarı, korner direğini alıp Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç’in kafasına vurdu. Özenç de taraftarla birlikte hastaneye kaldırıldı.

Bu olaylardan sonra Altay takımı soyunma odasına giderken, stattan saatler sonrasında ayrıldı. Altaylı taraftarlar da yanıcı maddeyi atan kişinin tespitinin ardından polis araçlarıyla stattan gece 03:00 sularında ayrıldı.

GÜZELYALI VE ÜÇKUYULAR SOKAKLARI KARIŞTI

Statta bir holiganın, rakip takım tribününe yanıcı madde atmasıyla başlayan olaylar İzmir sokaklarında da devam etti.

Göztepe ve Altay taraftarları arasında, Güzelyalı ile Üçkuyular ilçelerinde olduğu iddia edilen birçok kavga ve olay yaşandı. Olay anlarında evlerden çeken videolarda birçok kişinin yaralandığı ve kesici aletlerin de kullanıldığı görüldü. Bir kişi, kendisine saldıranlardan kurtulmak için binmeye çalıştığı araca giremeden sırtından defalarca bıçaklandı.

Öte yandan İzmir Valiliği, statta yaşanan olaylar hakkında 21 kişinin yakalandığı ve gerekli adli işlemlerin yapıldığını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler