Gülsuyu'nda yine ölüm

Gülsuyu'nda yine ölüm

Polisle işbirliği yaptıkları öne sürülen uyuşturucu çeteleri, İstanbul Gülsüyu’nda dün bir can daha aldı. Saldırıya uğrayan 2 kardeşten İsmail Doğan ölürken, Mesut Doğan ağır yaralandı...

İstanbul Gülsuyu’nda önceki gün yaşanan silahlı saldırıda bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de ağır yaralandı. Saldırıyı uyuşturucu çetesinin yaptığı iddia edildi. Yaşanan saldırıda vurulan kardeşlerden 41 yaşındaki İsmail Doğan hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti, kardeşi Mesut Doğan ise yoğun bakımda tedavi altına alındı. Saldırının ardından Halk Cepheliler eylem çağrısı yaparken, cenazenin bugün saat 13:00’te Gülsuyu Cemevi’nden kaldırılacağı bildirildi.

Evrensel gazetesinde yer alan haberde saldırının ‘Ercan’ adlı bir uyuşturucu satıcısı tarafından gerçekleştirildiği iddia edilirken mahallelilerden Nuriye Maden olayla ilgili şunları söyledi:

“Mahallede her zaman böyle problemler yaşanmakta. Sıkıntı büyük. Buradaki kişi buraya geldiğinden beri kavgalar oluyor, daha önce de kendi aralarında kavga edilmiş ancak mahalle insanının araya girmesi ile önlenmişti. Buradaki insanlar da kendilerinden korkuyorlar. Dolayısıyla problemler her seferinde büyüyerek devam ediyor."

Gülsuyu’nda Eylül 2013’te de uyuşturucuya karşı yapılan bir eyleme düzenlenen silahlı saldırıda Hasan Ferit Gedik adlı genç hayatını kaybetmişti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler