Günün polemiği: Şahan Gökbakar Fırat Tanış'a karşı

Günün polemiği: Şahan Gökbakar Fırat Tanış'a karşı

Komedyen Şahan Gökbakar, Fırat Tanış'ın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na karşı 'tiyatro' çıkışını eleştirdi. Şahan Gökbakar, "Ne yeri ne de zamanı bunların" dedi.

İstanbul'daki projeler hakkında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, önceki gün yaptığı açıklamada iktidarın metro hattını engellediğini dile getirdi. İmamoğlu, "İstanbul'a ihanet eden kim varsa en tepeden en alta kadar deşifre ederiz. Tiyatro oynamaya kalkmasınlar" dedi.

OYUNCU FIRAT TANIŞ TEPKİ GÖSTERDİ

Oyuncu Fırat Tanış bunun üzerine, sosyal medya hesabından İmamoğlu'nun konuşmasını paylaşarak İmamoğlu’nu eleştirdi. Tanış, paylaşımında "Ahlaksızlığı tiyatro sanatıyla tarif eden bir yerel yöneticinin bağlı olduğu siyasi iradeden, kültür sanat politikası üretmesini bekliyoruz. Daha çok bekleriz. Muhalefeti böyle, iktidarını siz düşünün" ifadelerini kullandı.

İMAMOĞLU ÖZÜR DİLEDİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu eleştirinin ardından yeni bir paylaşım yaparak tüm sanatçılardan özür diledi.

İBB Başkanı o paylaşımda, “Tiyatro sanatçısı Fırat Tanış eleştirisinde haklı. Bugünkü açıklamamda İstanbul’daki hizmetleri engellemeye çalışanların yanlışlarını vurgularken ‘tiyatro yapıyorlar’ dememem gerekirdi. Bu ifadem nedeniyle kırdığım tüm sanatçı dostlarımdan özür dilerim” ifadelerini kullandı.

GÜNÜN POLEMİĞİ: ŞAHAN’DAN TEPKİ

Tanış ve İmamoğlu'nun arasındaki diyaloga komedyen Şahan Gökbakar da dahil oldu. Gökbakar, Tanış'ın 'tiyatro' çıkışını eleştirdi. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Şahan Gökbakar, "'Ne filmler çeviriyorsunuz?' sorusuna sinemacılar, 'bırakın şov yapmayı' lafına şovmenler, 'ne dolaplar dönüyor burada?' lafına mobilyacılar falan alınıp da tepki mi versin o zaman?" diyen ünlü komedyen, "Ne yeri, ne zamanı, ne ortamı bunların bence" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler