Gutiden canlı yayında aşk ilanı!

Guti'den canlı yayında aşk ilanı!

İspanyol basını Beşiktaş'ın yıldızı Guti'nin Sabah Tümer'e aşk ilanında bulunduğunu yazdı.

Beşiktaşlı Guti’nin televizyon programına katıldığı ve iltifat yağdırdığı Saba Tümer’e, “Seninle yemeğe çıkmak isterim” demesi, İspanyollar tarafından aşk teklifi olarak yorumlandı

İspanya, Beşiktaş’ın İspanyol yıldızı Guti Hernandez’in CNN TÜRK’ün sunucusu Saba Tümer’e olan aşkını konuşuyor. İspanyol basını Guti’nin, 3 Şubat gecesi programına konuk olduğu Tümer’den çok hoşlandığını ve kendisini canlı yayında akşam yemeğine davet ettiğini yazdı. Program sırasında Guti’nin Tümer’e iltifatlar yağdırdığı, ancak tercümanın bu bölümleri Türkçeye çevirmediği belirtildi. Guti’nin Tümer’in gözlerine bakarak, “Foto muhabirleri bizi rahat birakır mı bilmem ancak seninle bir öğlen veya akşam yemeğine çıkmak isterim” şeklindeki sözleri, İspanyollar tarafından Guti’nin Tümer’e aşk teklifi olarak yorumlandı.
Marca gazetesi, “Guti canlı yayında sunucuyla flört etti” başlığını kullanarak, “Bizim Guti Türkiye’de de değişmemiş” yorumunda bulundu. Magazin dergilerinden Divinity ise ikilinin söyleşi boyunca gözlerini birbirinden ayırmadığını iddia etti. Dergi, Guti’nin söyleşi öncesi tercümana Tümer’in güzel bir kız olduğunu söylediğini ve yemekte buluşmak üzere sözleştiğini yazdı. Guti, bir süre önce ‘Miss İspanya’ seçilen Noelia Lopez’den ayrıldığını söylemiş, Marca gazetesine verdiği bir mülakatta ise İstanbul’da yalnız olduğunu belirtmişti.

Saba Tümer ise konuyla ilgili olarak, “Çok şaşırdım. Dün twitter’da bir şeyler gördüm ama İspanyolca bilmediğim için anlamadım. Programa gelmeden önce İbrahim Toraman’a benim için ‘Güzel mi?’ diye sormuş. Programa geldi ve gitti. O günün ertesinde de İspanya’ya gideceğini söyledi. Aramızda ne bir telefon, ne bir özel sohbet, yani hiçbir temas olmadı. Bir şey yok yani... Olsa niye söylemeyeyim? Ne güzel işte... İyi tarafından bakalım, en azından İspanyol basınına çıkmışım. Yavaş yavaş Avrupa’ya açılıyorum” diye konuştu.(Milliyet)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler