Haber3nokta.com yayın hayatına girdi

Haber3nokta.com yayın hayatına girdi

Son on yıldır Çankırı'da haberciliğin adresi olarak gösterilen Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki'den yeni yılın ilk hamlesi geldi.

57 yıllık yaşam hayatının yaklaşık 40 yılını medya sektöründe geçiren deneyimli gazeteci-yazar Vedat Beki, 2015 yılının ilk ayında ulusal haber portalı www.haber3nokta.com'u yayın hayatına koydu.

Konuyla ilgili olarak konuşan Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki "Çankırı bölgesi ile ilgili olarak bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz başarılı haberciliğimizi bizleri sevmeyen dostlarımızın dahi yeri geldiğinde ikrar etmek zorunda kaldığı uzun bir dönemi geçirdik. Sözcü18, bölgede haberciliğin boyutlarını değiştirmekle kalmayıp, gazeteciler için adeta kâbusa dönen son 10 yıllık AKP iktidarı döneminde Çankırı'da birçokları için görmezden gelinen haberleri okuyucusuyla buluşturarak, bugün ve gelecekte 'özgür medya'nın önemli bir temsilcisi konumuna gelmiştir. Okuyucumuza karşı var olduğuna inandığımız böylesi bir sorumluluğumuzun kapsama alanını genişletme adına www.haber3nokta.com adlı haber portalımızı Şubat 2015 itibari ile yayın hayatına sokabilmiş olmanın mutluluğunu yaşarken, sağduyulu okuyucumuzun bizleri yanlız bırakmayacağını düşünüyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler