Haciz memurları danaların hışmına uğradı

Haciz memurları danaların hışmına uğradı

Çankırı ili Şabanözü ilçesi Özbek köyünde yaşanan olay avukatın danaların saldırısi sonucu yaralanmasıyla sonuçlandı.

Çankırı ili Şabanözü ilçesine bağlı Özbek köyünde yaşanan icra takip işlemi uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir sonucu beraberinde getirdi.

Sözcü18 Haber Merkezinin elde ettiği bilgilere göre pazartesi günü Şabanözü Adliyesine mensup icra memurları ile Ankara Barosu'na kayıtlı alacaklı dosya avukatı ilçeye bağlı Özbek köyündeki besi çiftliğine gittiler.

Haciz işlemleri için çiftlikte çalışmalara başlayan icra memurları ve avukat, nasıl olduğu anlaşılmadan bir anda çiftlikteki danaların saldırısına uğradılar. Danaların saldırısıyla icra memurları ve avukatın haciz işlemlerini gerçekleştiremeden yaralı olarak olay yerinden ayrıldıkları öğrenildi.

ŞABANÖZÜ İCRA MÜDÜRÜ
MEHMET ÖZÜDOĞRU'NDAN AÇIKLAMA

(23 Mart 2012 - Saat: 17.55)

"Şabanözü icra müdürü olarak böyle bir haberi yalanlıyorum, kınıyorum. İlçemizde icra müdürlüğümüzce böyle bir olay yaşanmamıştır. Kesinlikle yalan, uydurma haberdir. O gün ne hacze gidilmiştir ne böyle bir avukatla böyle bir olayla karşılaşılmıştır. İcra Müdürü olarak ne bana böyle bir şey sorulmuştur, ne de bilgime başvurulmuştur. Ben de bu haberi yeni öğrendim, yeni okudum, çok şaşırdım. Böyle bir habercilik anlayışı olamaz. Lütfen bu haberin hemen düzeltilip, tekzip yayınlatılarak bundan sonraki habercilik hizmetinin basın ilkelerine uygun şekilde yapılması rica olunur.!"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler