Halkaoğlu köyünde yaşlı kadın cesedi bulundu

Halkaoğlu köyünde yaşlı kadın cesedi bulundu

Çankırı - Çerkeş ilçesine bağlı Halkaoğlu köyünde bir kadın cesedi bulundu.

Köy muhtarı Ali Osman Tüzgen’den alınan bilgiye göre bulunan cesedin, köyün yaşlılarından Sara Çayır’a (83) ait olduğu öğrenildi.

Kocası İbrahim Çayır’ın 3 yıl önce ölümünden sonra Sara Çayır, köydeki evinde yalnız yaşamaya başladı. Dün sabah saatlerinde patlayan su borusunu komşulara haber vermek için evinden ayrılan Sara Çayır, kısa bir süre sonra mahalle yolu diye anılan bölgede ölü olarak bulundu.

50 haneli Çerkeş ilçesine bağlı Halkaoğlu köyünde genelde yaşlı nüfusun bulunduğunu belirten muhtar Ali Osman Tüzgen “Köyümüzde şu an 50 haneden 25’inde hayat devam ediyor. Diğer evlerin sahipleri gurbette. Sara Çayır da evde su borusu patlamış, komşulara olayı haber vermek için evden ayrıldıktan kısa bir süre sonra yaşamını yitirmiş olmalı. Köyde yaşayanlar saat 10.30 dolaylarında cansız bedenini yol kenarında bulmuşlar. Köye gelen jandarma ve savcının yaptığı soruşturma sonucunda, merhume Sara Çayır Ankara’ya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Cenazenin gelmesini bekliyoruz” dedi.

Merhume Sara Çayır’ın 4 kız iki erkek evladının olduğu ve Ankara - Adli Tıp Kurumundan geldikten sonra köyde toprağa verileceği öğrenildi. (Fotoğraf 1: Arşiv görüntüsü. Fotoğraf 2: Halkaoğlu köyünden görünüm)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler