Halkımıza teşekkür ediyoruz

"Halkımıza teşekkür ediyoruz"

CHP Çankırı İl Başkanlığı, Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu'nun Çankırı ziyareti sonrası yazılı bir açıklama yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Çankırı ziyareti sonrası İl Başkanlığı yazılı bir açıklama yaparak "Halkımıza teşekkür ediyoruz" dedi. Açıklama şöyle:

Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu 14.Mayıs.2011 Cumartesi günü  İlimiz ve İlçelerinde ziyaretlerde bulunarak halkımızla kucaklaşmıştır.

14 Mayıs Cumartesi günü sabah saat 09.30’da Çerkeş’te programına başlayan Genel Başkanımız Orta, Şabanözü, Eldivan ve Çankırı İl Merkezinde halkımıza seslenmişlerdir.

Çerkeşliler tarafından coşku ile karşılanan Sayın Genel Başkanımız, halka seslendikten sonra Belediye Başkanını makamında ziyaret ederek, İlçenin sorunları hakkında bilgi almış, buradan Orta İlçesine hareket etmiştir.                                                                                 

Orta İlçemizde, CHP İlçe Başkanlığı, Orta Belediye Başkanı ve kalabalık bir halk topluluğunca karşılanan Sayın Genel Başkanımız, burada da coşkulu Ortalılara seslenmiştir. Orta Belediye Başkanını da makamında ziyaret ettikten sonra, CHP Heyeti Şabanözü İlçemize hareket etmiştir.

Şabanözü girişinde yoğun bir araç konvoyu eşliğinde Şabanözülüler tarafından karşılanan Sayın Genel Başkanımız alandaki halkla bir bir selamlaşmış ve kendisini bekleyen halka seslendikten sonra, Eldiven İlçemize geçmiştir.
 
Eldivan İlçesi dışında, ilçe halkı tarafından karşılanan Sayın Genel Başkanımız, Eldivanlılarla çay içip, dertlerini dinlemiş, onlara hitap ettikten sonra, Çankırı İl Merkezindeki mitingte halkımızla kucaklaşmak üzere, Çankırı’ya gelmiştir.

Çankırı’daki mitingte, kalabalık ve coşkulu halkımıza seslenen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, miting sonrası Ankara’ya dönmüştür.

Çerkeş İlçemizle başlayıp, Orta, Şabanözü, Eldivan İlçeleri ziyareti ve Çankırı Mitingi sırasında bize destek veren, coşku ile Sayın Genel Başkanımızı dinleyen, partili - partisiz tüm Çankırılara, programın gerçekleştirilmesinde katkısı olan emniyet güçlerimize, emeği geçen herkese CHP İL ÖRGÜTÜ olarak şükranlarımızı sunarız.

Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na gösterilen bu sevgi ve coşkunun, CUMHURİYET HALK PARTİSİ’nin halkımıza sunmuş olduğu, proje ve politikalarla Çankırı’ nın ve ülkemizin sorunlarının çözülebileceği beklentisinin  sonucu oluştuğuna inanıyoruz.

Miting günü oluşan coşku ve sevginin artarak sandığa yansıyacağına inanıyor, halkımıza güveniyoruz. Saygılarımızla."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler