Hamit Altıntop ve Stefan Kuntz için Saray'dan 'istifa' çağrısı geldi

A Milli Takımın Faroe Adaları'na deplasmanda 2-1 yenilmesi büyük tepki topladı. Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Mehmet Uçum'un yaptığı yorum ise dikkat çekti.

UEFA Uluslar Ligi'nde A Milli Takım, Faroe Adaları'na deplasmanda 2-1 yenildi. Uluslar B Ligi'ni garantileyen A Milli Takım, Lüksemburg beraberliğinden sonra kötü futbolunu Faroe Adaları karşısında da sürdürdü. Milli Takım, FIFA sıralamasında 125. basamakta yer alan Faroe'nin tarihte mağlup ettiği 16. takım oldu.

Millilerin dün gece Faroe Adaları'na deplasmanda 2-1 yenilmesi sosyal medyada büyük tepki topladı.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Milli Takım Sorumlusu olarak görev yapan Hamit Altıntop başta olmak üzere Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un istifa etmeleri yönünde sosyal medyada yoğun bir eleştiri var.

Bu eleştirileri yapanlar arasında bulunan CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, "Ekonomi, dış politika, eğitim, sanat ve sporda güzel ülkemizi ne hale getirdiniz! Futbolu Etiler’de bir alışveriş merkezinden cumhurbaşkanının kardeşi ile sözüm ona bir yorumcu yönetiyor ve sonuç ortada; faroe adaları gibi bir ülkeye yeniliyoruz!" ifadelerini kullanarak tepkisini belli etti.

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Mehmet Uçum'un yaptığı yorum ise dikkat çekti. Uçum, "Lüksemburg ve Faroe Adaları maçından sonra konuyu eksik 10-11 oyuncuya bağlayıp Türkiye’nin gerçeği bu, kalitesi bu diyen birisi ya Türkiye’yi tanımıyor ya da Türkiye’yi aşağılıyor. İkisi de vahim.Böyle bir anlayışın Milli Takımın başında olması doğru mu?Takdir karar vericilerin" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler