Hamitten Galatasaraya büyük çalım

Hamit'ten Galatasaray'a büyük çalım

Milli futbolcu Almanya'nın Hamburg takımıyla resmi sözleşme imzalıyor.

GALATASARAY, çok istediği Hamit Altıntop’u elinden kaçırıyor. Fatih Terim ve Abdürrahim Albayrak’ın “Sık sık görüşüyoruz. Süreç olumlu gidiyor” dediği, Marca’nın “Yıllık 3 milyon Euro karşılığında Galatasaray’a imza atacak” diye yazdığı milli futbolcunun “Türkiye çok stresli” diyerek Almanya’ya dönmeye karar verdi. Real Madrid’le yollarını ayıracak olan milli futbolcunun, Avusturya kampının ardından Hamburg’la resmi sözleşme imzalayacak.

Milli futbolcunun sır gibi sakladığı transfer gerçeğini Hürriyet ortaya çıkardı. Milli Takım kampına gitmeden önce Almanya‘ya gelen Hamit, menajeri ile birlikte Hamburg’lu yöneticilerle masaya oturdu ve her konuda anlaşmaya vardı. Hamit Altıntop‘un bonservisini almak için Real Madrid ile girişimlere başlayan Hamburg milli takım kampının bitmesi ile birlikte resmi sözleşmeye imza atacak.
 
Ülkemi çok seviyorum ama...
 
Hamit’in yakın çevresine, “Canımdan çok sevdiğim ülkeme, milli formayı giyerek hizmet ettim. Hizmet etmeye de devam edeceğim. Fakat Türkiye‘deki futbol ortamı çok stresli. İniş ve çıkışları çok keskin. Bu sebepten kesinlikle Türkiye’de top oynamayı düşünmüyorum” dediği öğrenildi.
 
Yemekte Hamit’i istedi G.SARAY Başkanı Ünal Aysal’ın sahibi olduğu Les Ottomans Otel’indeki özel yemekte bir araya gelen Fatih Terim ile Mourinho arasında dün akşam Hamit diyaloğu gerçekleşti. İstanbul BŞB Başkanı Kadir Topbaş, Vali Hüseyin Avni Mutlu, Hürriyet Gazetesi Yazarı Ertuğrul Özkök’ün de bulunduğu yemekte Terim, Hamit’i transfer etmek için Mourinho’dan onay istedi. Portekizli ise kararın Hamit’in vereceğini söyleyerek transfere yeşil ışık yaktı. (Kaynak: gazeteport.com)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler