Hande Sarıoğlu'ndan Ahmet Hakan'a çok sert "story şebeği" yanıtı

Hande Sarıoğlu'ndan Ahmet Hakan'a çok sert "story şebeği" yanıtı

Hande Sarıoğlu, Ahmet Hakan'ın “Şebeklik yapıp dikkat çekmeye çalışan bir ‘story şebeği’ gördüm” sözlerine çok sert bir yanıt verdi: "Bak şu şebeğe..."

Sosyal medya hesabından paylaştığı dans videosunun ardından işinden olan eski Habertürk spor spikeri Hande Sarıoğlu yeni bir açıklamada bulundu. Sarıoğlu, “Ben ne yaptığımın, paylaşımlarımın farkındayım. Dans gösterim de renkliydi, bunun farkındayım. Ancak dans ettim diye de tu kaka değilim” demişti.

Daha sonra sosyal medya hesabından dans videosunu da paylaşan Sarıoğlu, gelen eleştirilere tepki göstermişti. Sarıoğlu o sözlerinde, “Ne kıyametler koptu kanalda, ama bizim dansımızı idare edemediler” ifadelerini kullanmıştı.

"ÜLKEDE ORYANTAL AÇIĞI VARMIŞ"

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan ise dün bir yazı yazmış ve Sarıoğlu’nu hedef almıştı. Hakan, yazısında, “Şebeklik yapıp dikkat çekmeye çalışan bir ‘story şebeği’ gördüm” ifadelerini kullanmıştı..

Hande Sarıoğlu ise Instagram hesabından Ahmet Hakan’a çok sert bir yanıt verdi.

Sarıoğlu, Hakan'ın sözlerine şöyle yanıt verdi:

“İzlemeyen, konuşmayan, yazmayan kalmasın lütfen, alınırım. O her şeyi çok bildiklerini sanan, benim oryantalimden daha kıvrak dilleri ve kalemleri olan dayılara seri oryantal getirin. Elden ele gönderin, paylaşın. Ülkede oryantal açığı varmış! İnsanların gözünün içine baka baka siyaset şebekliği yapan biri benim oryantalime 'story şebekliği' demiş; bak şu şebeğe.”

Hande Sarıoğlu ayrıca kendisini takip eden Ahmet Hakan'ı engelledi. Sarıoğlu engellemeden önce, "Beni takip ediyor bir de" diye yazdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler