Hangisi çizik yemiştir!

Hangisi çizik yemiştir!

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın mevcut milletvekillerinden en az 100 tanesine önümüzdeki seçimlerde "çizik" attığı iddiaları var...

Haziran ayında yapılacak olan genel seçimler öncesi yaşanan tartışmalar gündemdeki yerini korurken, Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın mevcut milletvekillerinden en az 100 tanesine "çizik" attığı iddiaları basında yer almakta.

Kulislerde Erdoğan’ın 20’si “devamsızlıkta ısrar eden” isimler olmak üzere en az 100’e yakın milletvekilini tekrar aday göstermeyeceği belirtiliyor.

Erdoğan’ın bakanlık görevinden aldığı Kemal Unakıtan, Kürşad Tüzmen ve Nazım Ekren ile sert çıkışlarıyla dikkati çeken ve parti içi disiplin cezası alan Avni Doğan gibi bazı isimleri de aday göstermeyeceği belirtiliyor.  Alevi kökenli milletvekili Reha Çamuroğlu’nun tekrar aday gösterilip gösterilmeyeceği ise merak ediliyor.

HANGİ ÇANKIRI MİLLETVEKİLİ ÇİZİK YEMİŞTİR?
Siyasi kulislerde böylesi bir haber dolaşırken, isterseniz gelin biz de Sözcü18 okurları olarak bir "çizik toto" oynayalım! Ne dersiniz?

Şimdi soruyoruz; Recep Tayyip Erdoğan'ın "çizik" attığı Çankırı milletvekili sizce hangisidir?

a) Dr. Nurettin Akman  b) Suat Kınıklıoğlu c) Her ikisi de

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
20 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler