Has Parti lideri Kurtulmuş Çankırıda

Has Parti lideri Kurtulmuş Çankırı'da

Son günlerin gündemdeki parti lideri Numan Kurtulmuş, bugün sürpriz yaparak Orta ve Atkaracalar ilçelerini ziyaret etti.

"Ak Parti'ye katılıyor" haberleriyle son günlerde ulusal medyada büyük yer tutan Has Parti lideri Numan Kurtulmuş, bugün öğleden sonra Orta ve Atkaracalar ilçelerini ziyaret etti.

Sadece Sözcü18 Haber Merkezi'nin takip ettiği ziyaret bugün gerçekleşti. Ankara'dan saat 15.00'de Orta ilçesine gelen Has Parti lideri Numan Kurtulmuş, Belediye Başkanı Recep Koçak ve beraberindekilerle birlikte Atkaracalar ilçesindeki Hoşislamlar türbesini ziyaret ederek burada bir süre dua etti.
 
Daha sonra akşam saat 18.00 sıralarında beraberindekilerle birlikte Orta'ya dönen Has Parti Genel Başkanı Kurtulmuş, Belediye Başkanı Recep Koçak'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüş alışverişinde bulundu. Genel Başkan Kurtulmuş Orta adliyesinin kapatılması konusunda kendisine verilen bilgiler üzerine üzüntülerini belirterek "Gün gelir hak yerini bulur adliye geri döner" dedi.
 
numankurtulmus-ortaziyaret-sozcu-resim-71.jpg
 
GÜNDEME IŞIK TUTAN MESAJLAR
Orta Belediyesinde kendisi için hazırlanan akşam yemeği davetine de icabet eden Has Parti Lideri Numan Kurtulmuş, son günlerde büyük tartışma yaratan "Ak Parti'ye katılacak" şeklindeki iddialarla ilgili olarak da "Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Merkez Karar Yönetim Kurulunda konuyu gündeme getirmiş ve 'Numan bey ve arkadaşlarını aramıza katalım, beraber olalım' şeklinde teklifte bulunmuş. Birkaç arkadaş dışında teklif olumlu karşılanmış. Bunun dışında yaşanan bir gelişme yok" dedi.
 
Has Parti lideri Kurtulmuş, Orta Belediyesinde yenilen yemek sonrası beraberindekilerle birlikte Ankara'ya döndü.
 
numan-kurtulmus-ortaziyaret-sozcu-resim-72.jpg
 
Fotoğraflar: Turan Köroğlu/Orta (www.sozcu18.com-ÖZEL)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler