Has Partinin Çankırı adayları

Has Parti'nin Çankırı adayları

Has Parti Çankırı adayları da il başkanlığının yaptığı yazılı basın açıklaması ile tanıtıldı.

Has Parti Çankırı İl Başkanlığı basın açıklaması yayınlayarak milletvekili adaylarını tanıttı. Aday tanıtımında konuşan il başkanı Şevket Koç, “2011 genel seçimlerine çok hızlı bir şekilde hazırlanan partimiz, kuruluşunun üzerinden çok kısa bir süre geçmesine rağmen seçimlere girmeye hak kazanmış yapılan anketlerdeki başarısı ortadadır. Bu seçimin galibi Allah’ın izniyle HAS Parti olacaktır. Siyasete yeni bir üslup getireceğiz. Yerli, milli ve bütünleyici bir anlayışla halkın içinde ve halkla birlikte siyaset yapacağız. Maneviyatçı, özgürlük ve adaletten yana refahın adil paylaşımını esas alan bir anlayış içinde olacağız. Bizler bu ilgiye layık olmaya çalışacağız” dedi.

Has Parti Çankırı Milletvekili 1. sıra adayı Fatih Hacıoğlu da konuşmasında “12 Haziran 2011 Seçimlerinde Çankırı’dan milletvekili adayıyım. Çankırı’mızın kalkınmasında örnek projeler üreterek Çankırı’mızın makus talihini birlikte yeneceğiz.  Seçimlerin hayırlı ve uğurlu olmasını Cenab-ı Hak’dan niyaz ederim. Hepinizi saygıyla selamlıyorum.” dedi.

Çankırı Has Parti 2. sıra adayı Yaşar Er ise “Genel başkanımız Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ her kesimin takdirini alan bir lider, önümüzdeki dönemlerin yeni lideri ve başbakanıda genel başkanımız Prof. Dr. Numan Kurutlmuş olacaktır. Seçimlerde her kapıyı çalacak, partimizi ve genel başkanımızı anlatacağız. Önümüzdeki seçimlerin memleketimiz Çankırı’mıza Türkiye’ye hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

has-adaylar-resim-08.jpg

FATİH HACIOĞLU KİMDİR?
1971 yılında İzmir’in Torbalı ilçesinde doğdu. Çankırı’nın tanınmış simalarından Hanağası İsmail Ağa’nın torunudur. İlk ve orta öğrenimini İzmir Özel Türk Lisesinde tamamladı. ODTÜ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden 1997 yılında mezun oldu. İyi derecede İngilizce bilmektedir. Çeşitli iş kollarında İngilizce mütercim olarak çalıştı. Erdemir Mühendislik Şirketinde İnsan Kaynakları Uzmanı olarak görev yaptı. Halen İstanbul’da mütercim olarak çalışmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

YAŞAR ER KİMDİR?     
1944 yılında Çankırı Orta Karaağaç köyünde doğdu. İlköğretimi Karaağaç köyü ilkokulunda okudu. Orta öğrenimini Ankara’da tamamladı. 1959 yılında Tarım Bakanlığı Devlet Üretme Çiftlikleri Merkez Atölyesinde çalışma  hayatına başladı. Sırasıyla Bormak ve Kuyaş Müesseseleri, Milli Eğitim Bakanlığı, Tarım Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı ulaştırma birimlerinde görev aldı. Özel sektörde ise Ülker Beynelmilel A.Ş. de lojistik alanlarda faaliyetlerde bulundu. 2009 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığından emekliye ayrıldı. Çeşitli dernek ve vakıflara üyeliği bulunan Yaşar Er evli ve 3 çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler