Hasan Öztürk, oğlunun düğününe Başkan Esen'i davet etmemiş!

Hasan Öztürk, oğlunun düğününe Başkan Esen'i davet etmemiş!

İrfan Dinç döneminin Belediye Başkan Yardımcısı, halen kızakta belediye personeli Hasan Öztürk'ün, oğlunun düğününe Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'i davet etmediği ortaya çıktı.

Üç dönem AKP'den belediye başkanı seçilen İrfan Dinç döneminde 'Belediye Başkan Yardımcılığı' görevinde bulunan Hasan Öztürk'ün, halen çalıştığı kurumda 'Belediye Başkanlığı' makamında oturan İsmail Hakkı Esen'i oğlunun düğününe davet etmediği öğrenildi.

18 Eylül 2021 Cumartesi günü Koç Otel'de gerçekleştirilen düğün töreninde gözler Çankırı Belediye Başkanı İ. Hakkı Esen'i aradı. Ancak düğün salonunda AKP'den üç dönem seçilen ve son dönemde görev süresi dolmadan (Nisan 2018) istifa eden İrfan Dinç boy gösterdi.

Evlenen çiftin nikah şahitliğini de yapan İrfan Dinç yaptığı kısa konuşmada, Hasan Öztürk'ün Esentepe'ye yaptığı hizmetleri de dile getirmekten geri kalmadı!

'KIZAK GÖREV'DE MESAİ VERİYOR!

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre 31 Mart'ta yapılan belediye seçimlerini kazanan İ. Hakkı Esen'in başkanlık koltuğuna oturduğu tarihten sonra, uzun süre üst üste raporlar alarak belediyeye gelmeyen Hasan Öztürk, son iki aydır kendisine tahsis edilen bir odada İmar Müdireliğinden alınan Seda Yazıhan ile birlikte 'kızak' görevini icra etmekte!

BU KADAR İYİ OLMAK ZORUNDA MISIN SAYIN ESEN?!

Oğlunun düğününe Belediye Başkanı'nı davet etmeyen 'belediye çalışanı' Hasan Öztürk'e tahsis edilmiş odada, gün boyu 'sandalyede oturarak' (!) maaş vermek ne kadar hakkaniyetli olur bilmiyoruz ancak, Belediye Başkanı Esen'in de göstermiş olduğu bu iyi niyete artık bir son vermesini beklemek kamuoyunun en temel hakkı olsa gerek!

Sayın Başkan; Hasan Öztürk ve oda arkadaşları neden Çankırı giriş ve çıkışlarında görevlendirilmezler ki?

'Nasıl bir görev?' olabilir diyorsanız;

- Hasan Öztürk; Ankara'dan Çankırı'ya giren araçları sayabilir!

- Mesai arkadaşları da Korgun ilçe sınırında Çankırı'dan çıkan araçları sayabilir!

Ne dersiniz?!

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
58 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler