Hatçe Bacı'nın milletvekili Ahmet Bukan'a tepkisi!

Hatçe Bacı'nın milletvekili Ahmet Bukan'a tepkisi!

Çarşamba Pazarı esnafını ziyaret eden MHP milletvekili Ahmet Bukan'a pazarcı Hatçe Bacı "Köylünün hali perişan" diyerek dert yandı!

MHP Çankırı Milletvekili Ahmet Bukan beraberinde İl Başkanı Ali Acıbunar, partililer ile bazı meclis üyelerinin de aralarında bulunduğu bir grupla Çarşamba Pazarını gezdi.

Pazar esnafına hayırlı kazançlar dileyen milletvekili Bukan, kendisine serzenişte bulunan ve seçim zamanlarında değil kendisini her zaman aralarında görmek istediğini söyleyen bir esnafa, "Çarşamba günleri genellikle meclis toplantıları oluyor. Bu toplantılardan fırsat buldukça aranıza geliyorum. Bu defa da bir vesile bularak gelmek nasip oldu. Zaman zaman meclis çalışmaları, zaman zaman genel merkezimizin görevlendirmeleri doğrultusunda çok sık bu ziyaretleri gerçekleştiremediğimizi biliyoruz" dedi.

Çarşamba Pazarının bir cazibe merkezi haline getirilmesi için çeşitli çalışmalar yapılabileceğini de aktaran Bukan, "Pazarın yeni alanına taşınmasından sonra Çarşamba Pazarının eski canlılığını yitirdiği gözleniyor. Vatandaşlarımız artık ihtiyaçlarını Pazar Pazarından karşılama yolunu tercih ediyorlar sanıyorum. Bu nedenle bölgenin cazip hale gelmesi için çeşitli çalışmalar yapılması gerekiyor" dedi.

OVACIK KÖYLÜ HATÇE BACI'NIN TEPKİSİ!
Bahçesinde yetiştirdiği ürünü pazarda satmaya çalışan Ovacık köylü Hatçe bacı milletvekili Bukan'ı karşısında görünce "Seçim zamanı gelince karşımıza çıkıp oy istiyorsunuz! Seçim sonrasında ise bizleri unutuyorsunuz" diyerek sitem etti. Hatçe bacı sözlerini "Köylünün hali perişan. Bizim halimizi gündeme getiren de yok! Ne olacak bizim halimiz?" diyerek sözlerini tamamladı.

BUKAN: VATANDAŞ PAZARDAN DA ALIŞVERİŞ YAPAMIYORSA!
MHP Milletvekili Bukan Çarşamba Pazarı ziyareti ile ilgili olarak Sözcü18'e yaptığı açıklamada "Çarşamba pazarı Çankırı'nın en önemli pazarıydı. Ancak bugünkü ziyaretimde gördüm ki, pazara olan ilgi hayli azalmış. Pazar, taze sebze ve meyve ile birlikte yerli malların pazarlandığı bir konumdaydı. Ya milletin alım gücü düştü, ya da Çarşamba Pazarına ilgi azaldı. Aldığım bilgiler arasında Pazar pazarının daha fazla ilgi gördüğünü ifade edenler de oldu" derken, vatandaşın "Kurtarın bizi bu iktidardan" diyerek kendisine çağrıda bulunduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler