Hayatımı kaydırıyorlar

Hayatımı kaydırıyorlar

Nurseli İdiz son yaşanılanlarla ilgili değerlendirme yaptı.

Geçtiğimiz aylarda evine gelen hacizle gündeme gelen Nurseli İdiz, hafta sonu Çeşme'de objektiflere takıldı. İdiz'İn alkol alıp otel müşterileriyle tartıştığı ve etrafa rahatsızlık verdiği gerekçesi ile otelden atıldığı iddia edildi. Ünlü oyuncu hakkındaki iddiaları yanıtladı.

Ünlü oyuncu, yapılan haberleri yalanlayarak "Kime rahatsızlık vermişim ki. Haberi yapan kişiler de bana sordular söyledim. Hatta otel yetkililerinin adını verdim, 'konuşun' dedim. Yine her şeyi mahvediyorlar. Bunları yazarak hayatımı kaydırıyorlar.  Bundan sonra hangi yapımcı bana iş verir? Bu imaj üzerime yapıştı, silemiyorum. Bana aynı lafların edilmesinden bıktım. Beni Alaçatı’da 20 kez çekmişlerdir arkadaşlarım, çocuklarımla. Hiçbirini yayınlamayıp bunu yayınladılar” dedi.    
 
Alaçatı’dan İstanbul’a gitmek için taksiciyle pazarlık yaptığı ama cebinde para olmadığı  iddialarına ise İdiz “500 TL’ye İstanbul’a gider mi hiç? Bir kere orada yanlış var. ” diye konuştu. Fotoğraflarda  iki kişinin koluna girip otele götürmesine ise İdiz ”Hem alkolün etkisinden hem de belimin rahatsısızlığından dolayı muhabir arkadaşlar koluma girerek yardım etti” dedi.
 
DURUMUM KÖTÜ OLSA AİLEM YARDIM EDER  
 
Nurseli İdiz, hakkında çıkan haberlerin ardından Twitter'da kendisi için konuşulan yardım kampanyalarına patladı. İdiz, "beni öyle bir halde gösterdiler ki insanlar nelere inanıyor. Bir kere benim bir ailem var. Ayrıca 20 gündür Alaçatı'da tatil yapıyorum. Durumum kötü olsa önce ailem yardım eder. Olur mu öyle şey? Resmen üzerime oyun oynandığını düşünmeye başlayacağım. Nedir öyle eski yıldızlar gibi benzetmeler. Bela okumaya başlayacağım yakında. Hatta onları yarın avukatıma vereceğim. Böyle şey olur mu" diye isyan etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler