Her yanımız kayıyor!

Her yanımız kayıyor!

Çankırı şehir merkezinde yaşanan tehlike aylardır görmezlikten geliniyor.

Çankırı şehir merkezinde, Kucaklama taşından Yapraklı yoluna gidiş yönünde Merkez'e bağlı Fatih Mahallesi Melek Sokak girişi vatandaşın korkulu rüyası haline dönüştü.

Anayol üzerinde bulunan köprünün sağ ayağı yaklaşık 20 günden bu yana tehlike saçıyor. Köprü zemininin dere yatağı içerisinde bulunması nedeniyle yaklaşık 25 metrelik istinat duvarı geçtiğimiz günlerde bel verince, ana yol üzerindeki görüntü içler acısı hale dönüşmüş durumda.

kayma-sehir-merkezi-resim-03.jpg

Başta semt sakinleri olmak üzere yolu kullanan sürücülerin de tedirginlik yaşamasına neden olan görüntü, belediyenin yaptığı makyaj ile şimdilik uykuya alınmış durumda.

Sözcü18 Haber merkezine düşüncelerini aktaran mahalle sakinleri "Günlerdir bu manzara ile yatıp kalkıyoruz. Daha önce de yaşanan kayma sonrası belirli bir ölçüde yapılan ek besleme de yaşanan sorunu çözmedi. 20 günden bu yana yaşanan sorunla kimsenin ilgilendiğini görmedik. Belediye ekipleri gelerek yarıkları asfaltla doldurdu ve gittiler. Mevcut durumun sonunu merakla bekliyoruz" dediler.

Çankırı - Yapraklı karayolu üzerinde bulunan bölgenin, trafiğin yoğunluğu gözönüne alındığında gerekli önlemlerin ivedi olarak alınmasını gerektirmekte.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler