Herşey ticaretin biraz daha artması adına

Herşey ticaretin biraz daha artması adına

Çankırı Merkezde Büyük Cami karşısındaki alanda

gerçekleştirilen organizasyon ile hizmet sektörünün tanıtımına yönelik bir fuar alanı hazırlandı.

Söğüt Organizasyon tarafından ilk kez düzenlenen böylesi bir organizasyonun açılışı bugün gerçekleşti. 9 Ekim tarihine kadar açık kalacak olan organizasyonun Çankırı'da önemli bir hareketlilik sağlaması hedefleniyor.

Sözcü18.com olarak proje ile ilgili olarak bilgisine başvurduğumuz firma yetkilisi Şükrü Karatekin "Henüz ismini koyamadığımız bir projenin Çankırı'da ilk gününü geride bıraktık. Proje ile Çankırı genelinde hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmaların belirli bir alanda nihai tüketiciye kolaylıkla ulaşabilmesi. 9 Ekim tarihine kadar açık kalacak olan standlarımızda 250 tl'ye firmalar kendilerine ayrılan bölümde her türlü tanıtım ve satışlarını yapabilecekler. 15 günlük süre içerisinde ziyaretçilerimize 70 standda çeşitli etkinlikler sunacağız. Projenin önümüzdeki yıllarda da geleneksel hale dönüşmesi yönünde düşüncelerimiz bulunmakta. Temennimiz ve gayretimiz bu yönde" dedi.

En küçüğü 3x2.5 m'lik olan tanıtım standlarının 15 günlük ücretinin 250 tl olduğu, isteyen firmaların bu ölçünün katlarına tekabül eden ölçülerde standlar kiralayabileceği de öğrenildi.

Organizasyonun ilk günü olmasına karşın Çankırı insanının ilgisinin yoğun olduğu gözlemlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler