Hindistandan tablet geliyor

Hindistan'dan tablet geliyor

Tüm dünyada dikkat çeken HCL ME tabletler, Türkiye pazarına giriş yapıyor.

Dünyanın lider teknoloji firmalarından HCL, Türkiye pazarına en iddialı ürünlerinden ME Tablet serisi ile giriyor. Dubai ve Ortadoğu başta olmak üzere dünyada rekabetin güçlü olduğu birçok pazarda payını hızla artıran HCL, küresel büyümesinde Türkiye pazarının önemli paya sahip olacağına inanıyor.

ME tablet serisinin önde gelen ürünü 9,7 inç, Türkiye'de özellikle gençleri hedefleyen HCL, Türkiye lansmanını gerçekleştirdi. Büyük perakendecilerde Nisan 2013'ten itibaren 599 TL (KDV dahil) olarak satışa sunulacak ME Tablet Serisi'nin, kullanıcı deneyimine odaklı özellikleri ile Türkiye pazarındaki dengeleri değiştirmesi hedefleniyor. 
 
HCL Infosystems Ltd. EMEA Bölgesi Başkanı ve Mobility Bölüm Başkanı Srinath Nagarajan, toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi: 
 
"Türkiye'ye girişimiz küresel büyüme yolculuğumuzda çok önemli bir dönüm noktası. Türkiye, üstün teknolojimiz ve gelişmiş cihazlarımızla önemli bir pazar payı kazanmayı amaçladığımız kritik bir pazar. Bu lansman, Türkiye'ye yönelik uzun vadeli stratejimizin ilk adımı. Bu son derece gelişmiş pazara girişimiz, hem bir tablet markası olarak küresel gücümüzün, hem de bu pazarın sahip olduğu fırsatlara yönelik güvenimizin kanıtı." 
 
Srinath Nagarajan sözlerine şunları ekledi: "Tablet kategorisindeki son derece şık ve yenilikçi bir ürün olan ME Tablet Serisi'nin pazarda hızlı bir ilgiyle karşılaşacağından eminiz. Geçen yıl gerçekleştirilen küresel lansmanın ardından bu seri birçok ülkede büyük başarı gösterdi. Ürün en yeni Android işlemcinin gücünü bütünüyle artıran ve geliştiren önemli özelliklere sahip. Kaliteli, yenilikçi bir cihaz olarak bu ürünün Türkiye'deki tüketiciler için tablet deneyiminde devrim yaratmasını bekliyoruz. Yakın gelecekte Türk toplumunun çeşitli kesimlerinin ihtiyaçlarına yanıt verecek ME serisinden pek çok ürünü daha sunmaya kararlıyız. Amacımız tablet kullanıcılarına olağanüstü bir performans ve zengin bir deneyimi çok uygun fiyatlarla sunmak." 
 
ME G1'in başlıca özellikleri: 
 
• 4.1 Jelly Bean Android İşletim Sistemi
• 9,7 inç Multi – Touch Capacitive Ekran
• 1,2 GHz Çift Çekirdek Korteks A9 CPU, Mali-400 Dört Çekirdek GPU 
• Entegre BT-4.0, mini-HDMI ve Wi-Fi-n
• 1 GB DDR3 RAM, 16 GB Dahili Hafıza ve 32 GB'ye kadar Micro slot SD yoluyla Genişletilebilir Harici Hafıza
• 0,3 MP ön kamera ve 2,0 MP arka kamera
• Yüksek Pil Ömrü – 8000 mAh Li-Polimer Pil 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler