Hisarcıklıoğlu yeniden TOBB Başkanı

Hisarcıklıoğlu yeniden TOBB Başkanı

Tarihinin en sessiz sedasız genel kurulunu yaptı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) 69. Genel Kurulunda mevcut başkan Rifat Hisarcıklıoğlu, tekrar başkanlığa seçildi.
 
Seçime sunulan yeni yönetim listesi ise şu isimlerden oluştu: 
 
İbrahim Çağlar, Halim Mete, Harun Karacan, Necdet Özer, Önder Yorgancılar, Memiş Kütükçü, Çetin Osman Budak, İbrahim Burkay, Salih Zeki Murzioğlu, Cengiz Günay, Faik Yavuz, Ali Kopuz, Şahin Bilgiç ve Ebubekir Bal.
 
Bin 740 kayıtlı delegenin bin 734'ünün imzasıyla aday gösterilen Hisarcıklıoğlu, seçim öncesi yaptığı teşekkür konuşmasında, uzun süredir devam eden bir seçim maratonunun içinden geçtiklerini belirterek, "Allah'ın izniyle bugün camiamızın seçim döneminin son aşamasını tamamlıyoruz. Ben sizin başkanınız olmaktan ve hep birlikte omuz omuza çalışmaktan büyük bir onur ve grur duydum" dedi. 
 
365 oda ve borsa ile bin 734 delegenin ortak talebiyle TOBB başkanlığına yeniden aday gösterildiğini ifade eden Hisarcıklıoğlu, bir işi yaparken delegelerin gücünü hep hissettiğini söyledi. Bu nedenle seslerinin gür çıktığını ve bir başarı hikayesi yazdıklarını kaydeden Hisarcıklıoğlu, "Sizlerin desteği, benim en mutlu dayanağım oldu. Sizlerin bu denli takdirini, bu büyük sevgisini kazanabildiysem ne mutlu bana. Bu herkese nasip olmaz. Benim en büyük şansım böyle büyük bir aileye sahip olmak. Sizlerden aldığım destek ve cesaretle buradayım" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler