Hülya Avşar’dan “Ak Saray” PR’ı

Hülya Avşar’dan “Ak Saray” PR’ı

TİKAD heyeti ile birlikte Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın 'Ak Saray'daki davetine katılan şov dünyasının yıldızı Hülya Avşar, Ak Saray'a halktan gelen tepkileri yumuşatmaya yönelik açıklama geldi.

Maliyeti ve lüks dekorasyonu nedeniyle kamuoyunda tepki toplayan Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın bu sefer konukları Türkiye İş Kadınları Derneği (TİKAD) üyeleri oldu. TİKAD ile birlikte davete katılan TİKAD üyesi Hülya Avşar Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na ilişkin “Hiç tahmin ettiğimiz kadar ihtişamlı değil, ben çok ihtişamlı görmedim. Abartıldığı kadar yok” dedi.

Saray’a girdikten sonra “Zaman geçtikçe bugün yapılan tartışmaların ne kadar gereksiz olduğunu anlayabileceğiz” diye düşündüğünü belirten Avşar, “Gezdik, gezdirdiler. Düşünüyorsunuz Putin geliyor, Papa geliyor, böyle bir yerde ağırlamış olmak çok keyifli olsa gerek. Olması gereken bir bina olmuş. Yakına gelip görmek lazım ki abartıldığı kadar olmadığına karar verdim” diye konuştu.

Avşar, bir gazetecinin, bu görüşlerini Cumhurbaşkanı Erdoğan ile paylaşıp paylaşmadığını sorması üzerine de “Neredeyse benim evim daha şaşalı diyecektim. O kadar diyemedim tabi” dedi. Avşar’ın bu sözleri gülüşmelere neden oldu.

Avşar’ın bu açıklamasının Ak Saray’a tepkileri azaltıp azaltmayacağı ise bilinmiyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler