Hüseyin Boz neyi bekliyor?

Hüseyin Boz neyi bekliyor?

Cumartesi gününe sayılı günler kala Salim Çivitcioğlu'nun dışında ikinci başkan adayı henüz ortada yok.

14 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirilecek Ak Parti Çankırı İl Kongresi öncesi yaşanan sürece bakıldığında tuhaflıklar zinciri hız kesmeden devam ediyor.

Ak Parti Çankırı İl Başkanı Salim Çivitcioğlu'nun geçtiğimiz cumartesi günü yaptığı "il başkanlığına adayım" açıklamasının ardından 72 saati aşkın süre geçmesine karşın "aday" olacağı söylentileri dolaşan Merkez eski ilçe başkanı Hüseyin Boz'dan ses seda yok!

BOZ, ADAYLIĞINI NE ZAMAN AÇIKLAYACAK?

Ak Parti tabanını saran il kongresi heyecanı tüm hızıyla devam ederken, Merkez eski ilçe başkanı Hüseyin Boz'un iptal sonrası geriye kalan 532 delegenin önemli bir bölümü ile bire bir görüşmeler yaptığı öğrenildi. Boz'un başta Merkez olmak üzere ilçelere de ziyaretler gerçekleştirdiği ve "aday olduğunda" seçimi kazanabilecek bir delege desteğine ulaşma yönünde çalışma içerisinde olduğu öğrenildi. 

Kongrenin ikinci başkan adayı olması beklenilen Hüseyin Boz'un en geç perşembe günü "başkan adaylığı" açıklamasını Ak Parti camiasında ses getirecek bir kalabalıkla gerçekleştireceği yönünde bilgiler de tarafımıza ulaşmakta.

MİLLETVEKİLLERİ PERŞEMBE AKŞAMI ÇANKIRI'DA

4. Olağan İl Kongresini gerçekleştirecek Ak Parti Çankırı il teşkilatında hummalı kongre hazırlıkları sürerken, Devlet Bakanı Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın kongreye gelmesinin de kesinleşmesinden sonra, Salim Çivitcioğlu'na destek veren bölge milletvekillerinin TBMM'deki çalışmaları tamamlayarak perşembe akşamı Çankırı'da olmaları bekleniyor.

İdris Şahin ve Hüseyin Filiz'le birlikte Belediye Başkanı İrfan Dinç ve il başkan adayı Salim Çivitcioğlu'nun biraraya gelerek yeni yönetim listelerini oluşturacakları Ak Parti'ye yakın isimler tarafından dile getirilmiş durumda.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
30 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler