Hüseyin Filiz yine coştu!

Hüseyin Filiz yine coştu!

Regaip Kandili nedeniyle Uzay Düğün Salonunda kadınlar karşısında konuşan Ak Parti 2. sıra adayı Filiz "Aldatan bizden değildir" dedi...

Ak Parti Çankırı 2. sıra milletvekili adayı işadamı Hüseyin Filiz Regaib Kandili nedeniyle kadınlar için Uzay Düğün Salonunda düzenlenn mevlid etkinliğinde yine coştu.

Aday Filiz, Regaib Kandili nedeniyle okutulacak mevlid için biraraya gelen partili partisiz kadınlara karşı yaptığı konuşmada MHP'yi sarsan kaset skandalını ima ederek salondakilerden oy istedi.

İŞİNİ, EŞİNİ ALDATAN SİYASETÇİLER GÖRÜYORSUNUZ!

Ak Parti Milletvekili adayı Hüseyin Filiz, kadınlara verdikleri öneme değindiği konuşmasında, kadınların kendileri, evlatları ve vatan için çok önemli ve değerli olduklarını söyledi.

Peygamber Efendimizin bir kıssasını salonda bulunanlara aktaran Filiz, “Allah Resulü bir gün pazarcı esnafını dolaşırken elini bir buğday çuvalının içine sokuyor bakıyor ki, üstü kuru altı yaş. Diyor ki; ‘Ya mübarek bunun niye üstü kuru altı yaş? Pazarcı cevap veriyor,’Ya Resulullah! Yağmur yağdı suyu altına çöktü diyor.’ Peygamber Efendimiz, ‘O zaman yaş tarafı üstüne getir, milleti aldatmayalım’ diyor. Arkasından şu öğüdü veriyor ‘Aldatan bizden değildir.’ Şimdi bugün ülkesini, işini, eşini aldatan bazı siyasetçiler görüyorsunuz. Sizden bunların hesabını sandıkta vermenizi istiyorum” diye konuştu.

pakize-senturk-resim-02.jpg

DÜNÜR, PAKİZE ŞENTÜRK'ÜN AÇIKLAMASI

Regaib Kandili nedeniyle düzenlenen mevlid töreninde böylesine sözler ile kadınlardan oy isteyen aday Hüseyin Filiz'e, dünürü (oğlu İsmail Filiz'in kayınvalidesi) Pakize Şentürk'ten kısa açıklamayı sizlere sunuyoruz:

"Hüseyin Filiz'in dünürüyüm. Oğluna ve ailesine kızımı emanet ettim. Lütfen bunları iyice, idrak ederek okuyun. Sizin kızınız çok büyük bir beyin ameliyatı geçirse, hastalığından sonra asla ilgilenilmese, şevkat gösterilmese, daha sonraları çalıştığı Hüseyin Filiz'in işyerinden SGK sı silinse, özel sağlık sigortası iptal edilse, Yeşil karta muhtaç olsa.. Bir kız çocuğuna yapılacak en vicdansızca davranışları sunsa, hem sağlık hem maddi hem de en önemlisi manen olan güzel davranışları sunmasa siz bu şahsiyeti milletvekili yapar mıydınız? Bunların hepsinin belgeleri de elimde var ve hepsini basın kanalıyla önünüze koyacağım. Anlatılacak çok şey var. Bu sadece teki.. Evren Filiz'in annesi Pakize Şentürk"

TEK BİR SORU VAR

Ak Parti 2. sıra adayına tek soru kalıyor:

- Yaşadığın sürece sen, işinde, aşında hiç karşındakini aldatmadın mı?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
32 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler