İç Yenice köyü muhtarı Sivri kayıp!

İç Yenice köyü muhtarı Sivri kayıp!

Merkez'e bağlı İç Yenice köyü Muhtarı İsmail Sivri'den dün öğle saatlerinden bu yana haber alınamıyor.

Merkez'e bağlı İçyenice köyü muhtarı İsmail Sivri, dün öğle saatleriden itibaren kayıp! Muhtar Sivri'nin kendisine ait gsm telefonu da saat 22.00'den bu yana "ulaşılamyor" mesajı vermekte.

İkinci dönem muhtarlık görevini yerine getiren, 58 yaşında, evli ve 2'si kız biri erkek 3 çocuk sahibi muhtar İsmail Sivri, 18 DL 111 plakalı özel aracı ile birlikte son olarak Çankırı Vergi Dairesi çıkışında görülmüş.

OĞUL SİVRİ: DOLANDIRICILARI YAKALATMIŞTI!
İçyenice köyü muhtarı İsmail Sivri'nin kaybolmasıyla ilgili olarak kendisine ulaştığımz oğlu Resul Sivri "Manisa'dan yeni geldim. Çok fazla ayrıntıya sahip değilim ama, aklıma ilk gelen 3-4 yıl önce babamı yaklaşık 50-55 bin TL dolandıran ve şikayetimiz üzerine yakalanan kişilerden şüpheleniyorum. Polis ve jandarma arama çalışmalarını sürdüyor. Aile olarak sonucu endişe ve merakla bekliyoruz" dedi.

Kendisinden haber alınamayan muhtar İsmail Sivri'nin üzerinde kredi kartları ile birlikt köyde kurulan kooperatifin hesabından para çekme yetkisi belgesinin de bulunduğu öğrenildi

Sivri ailesi, konuyla ilgili olarak bilgi sahibi olanların 0536.574 72 21 no'lu gsm'i arayabileceklerini belirttiler.

SON DAKİKA
Dünden bu yana kendisinden haber alınamayan İçyenice Muhtarı İsmail Sivri'nin ailesi ve kendisini yakından tanıyanlar, özel araçlarıyla birlikte Eldivan bölgesinde farklı noktalarda arama çalışmaları yapmaktalar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler